Služby: - poradenstvo v oblasti obchodu, financií, ITC služieb a office managementu - optimalizácia daní

Služby - webdesign - mobilné aplikácie - logo, tlačoviny - firemná prezentácia

Predaj, servis - počítače Služby - inštalácia softvéru a hardvéru - zálohovanie dát

Výchovný ústav pre chlapcov od 15 rokov. Poskytujeme starostlivosť deťom a mladistvým. Pomáhame im ukončiť stredné vzdelanie. Ponúkame výchovné programy pre deti v školskej dochádzke. Základný a stredný vzdelávací program a stredná škola

Inžinierska a majetkoprávna činnosť pri príprave stavieb vrátane stavieb líniových. IT služby: - licencovaná vzdialená správa serverov aj staníc - mobilné a webové aplikácie na mieru - internetová prezentácia - výstavba a údržba pc sietí - dodávateľ hardvéru.

Spoločnosť L.C. Truckcentrum s.r.o. je súčasťou nadnárodnej transportnej a špedičnej skupiny LC net, ktorá sa predovšetkým zaoberá cestnou a kombinovanou prepravou tekutých chemikálií, vrátane tých nebezpečných. Ďalej sa zaoberáme opravou, rekonštrukciou a prestavbou cisterien taktiež aj cisternových kontajnerov. Pre zaistenie 100% technického ...

Služby: -reklama -marketing -webdesign Poradenstvo: -podnikateľské -organizačná -ekonomické

Vzdelávacia agentúra a vydavateľstvo. Ponúkame prípravné kurzy na skúšky, štátnu maturitu, jazykové a profesijné školenia. Vydávame knihy a CD na prijímacie skúšky a slovníky.

Architektonická a projekčná kancelária. Rekonštrukcia administratívnych miestností, domov a bytov, škôl, obchodných centier, zdravotníctva a kultúrnej budovy.

Výroba profesionálnych video záznamov, profilov firiem, dokumentov. Fotografovanie produktov, reklamy, portrétov a na priemyselné účely. Výroba DVD a BD nosičov.

Služby - zastupovanie v colnom konaní - spracovanie dát - poradenstvo a kontultácie v oblasti colnej problematiky

Maloobchod, predaj, inštalácia: -výpočtová a kancelárska technika Služby: -správa sietí -webdesign -webhosting

Dodávka, predaj, montáž: -kancelárska technika -hardware Realizácia, správa, údržba: -počítačové siete

Pošta. Ponuka vnútroštátnych a medzinárodných poštových, peňažných a kuriérnych služieb. Predaj diaľničných kupónov a doplnkového sortimentu.

Služby - veľkoformátová tlač - grafické práce

Prevádzkovanie cestovnej kancelárie so zájazdmi do Loskopu, Marina Sands a Fijnbosch. Ponúkame pobyty hviezdicové, poznávacie, lovecké, pracovné cesty, svadobné, vinárske a golfové. Zaistíme Vám voľné vyžité v podobe surfovania, raftingu, rybolovu, poľovníckej safari, bungee jumpingu, sandboardingu, tubingu a potápania v akváriu so žralokmi.

Ponúkame odstraňovanie odpadov a sanačnej činnosti.