Služby - webdesign - programovanie webových aplikácií - virtuálne prehliadky Google - prezentačné videoklipy

Výstavba pozemných a inžinierskych stavieb. - projekty pozemných stavieb od štúdie až po realizačnej dokumentácii - realizácia podkrovných vstavieb, rekonštrukcia bytových jadier, atď.

Predaj - byty - domy - chaty - chalupy - pozemky Predaj - komerčné priestory a objekty - garáže

Služby: -webdesign. -tvorba internetovej stránky.

Služby súvisiace s vernostnými programami Čipové karty Prenos - dáta

Tvorba optimalizácie webu JETY Činnosť: - webdesign - tvorba WWW stránok - SEO optimalizácia webových stránok pre vyhľadávače - správa PPC kampaní Sklik - Zoznam, AdWords - Google.

Vykonáva: - čistenie a konzervácia energetických zariadení aj počas prevádzky - čistenie rozvádzačov - čistenie kompresorov - čistenie klimatizačných a chladiacich jednotiek - čistenie kaloriferov - čistenie hydraulických staníc - čistenie transformátorov - čistenie el. motorov - čistenie generátorov - čistenie ...

Poradenstvo vo firemných aj súkromných činnostiach pre oblasť Nemecka.

Poskytujeme inovatívne riešenia v marketingu a marketingovej komunikácii. Riešime komplexnú marketingovú komunikáciu, public relations a outsourcovaný marketing.

Webdesign, výroba multimediálnych prezentácií, animácií a fotografií.

Predprojektová a projektová príprava stavieb. Inžinierska a architektonická činnosť.

Stavba a realizácia interiérov v štýle Feng Shui.

Výroba a inštalácia softvéru pre všeobecnú konštrukciu. DOdávame zariadenie na skenovanie a 3D myši a pre CNC obrábacie stroje CAD/CAM.

Stavebná, realitná a obchodná spoločnosť.

Projektová príprava stavieb, technický dozor, krízový manažment, koordinácia BOZP. Návrhy a realizácia záhrad a zeleného životného štýlu.

Sprostredkovateľské služby v oblasti polygrafie

Tvorba webov. Práca s PHP, Nette, Javascript a SQL.

Vývoj webov a webdesign. Riešenie pre internetové podnikanie.

Ponúkame poradenské služby: -organizácia hygieny a sanitácia prevádzky -vytváranie sanitačných poriadkov, podnikových noriem a technologických postupov -riešenie problémov v oblasti hygienického zabezpečenia výroby a predaja potravín - verejného stravovania, školenia pracovníkov v oblasti tzv. hygienického minima ( znalosti legislatívy) ...