Umelecká agentúra zastupujúca interpretov.

Interiérové design štúdio ponúka komplexné služby v oblasti designu interiérov. Návrhy a realizáciu luxusných a nadštandardných interiérov.

Reklamná a produkčná spoločnosť.

Vydavateľstvo Služby - organizácia kultúrnych akcií

Zaoberám sa koučovaním a podporou. Svojimi schopnosťami podporujem jednotlivcov i firmy v tom, aby si vytvorili príťažlivú víziu, čo najefektívnejšie k nej smerovali a zachovávali pritom toľko potrebnú rovnováhu vo všetkých oblastiach života.

Poskytovanie služieb v oblasti informačných a komunikačných technológií

Výučba: -anglický jazyk. -nemecký jazyk. Služby: -prekladateľské: -angličtina.

Detektívna kancelária: - sledovanie a monitorovanie pohybu osôb a vozidiel -ozbrojená ochrana osôb -preprava a sprievod cenných zásielok -služby pre finančné, lízingové a poisťovacie spoločnosti -komplexné zabezpečenie Vášho PC.

Výroba a distribúcia softvérovým aplikáciám pre široké spektrum lekárskych odborností

Český zväz ochrancov prírody Šípok - ekologické poradenstvo

Zámočnícka výroba, zámočníctvo, kovovýroba. Strojárska výroba: -strojné súčasti -nadmerné reklamné pútače - billboardy -dopravníky, násypky a rámy strojov. Prevádzka ubytovne pre robotníkov a remeselníkov: - Uhorský Brod, Nivnická 1763 - Uhorský Brod-Tešov, Tešovská 287.

Obchod, predaj, servis, správa sietí, poradenstvo, dodávky na kľúč: -kancelárska a telekomunikačná technika -telefónne ústredne PANASONIC -kopírovacie stroje, kopírky, reprografie MINOLTA -tlačiarne k PC** mnohých značiek -scanery UMAX -počítače, PC TRILINE -počítačové siete, štruktúrovaná kabeláž.

Projektová činnosť vo výstavbe. Architekt. Projektant.

Služby: - prevádzka e-shopov autosamolepky, autodoplnky a autopríslušenstvo - výroba reklamy - grafické práce - webdesign