Firma Allplan Česko s.r.o. sa zaoberá predajom a podporou softvérových programov pre architektúru a vystužovanie konštrukcií. Predaj, podpora: -CAD program Allplan pre architektúru a vystužovanie konštrukcií -softvér Servis a poradenstvo v oblasti použitia CAD systémov.

Reprezentatívne webové stránky, e-shopy a aplikácie zamerané na dizajn. Chcete zvýšiť svoje predaje na internete? Pošlite nám svoj dopyt.

Činnosť: - tvorba webových stránok - online marketing

Nové a netradičné nápady a riešenia v reklame. Organizovanie športových, kultúrnych a spoločenských podujatí: -organizácia, organizácia medzinárodných závodov série MASTERS Cup na najvyššej svetovej úrovni -párty, plesy, recepcia, koktaily, výročné oslavy, školenia, módne prehliadky, semináre. Grafické štúdio, DTP. Reklamná agentúra: ...

Predaj, e-shop, servis: - výpočtová technika Služby: - kopírovanie - laminovanie

Predaj: - kancelárske papiere - kreatívne papiere - baliace papiere. Veľkoobchod: - grafické papiere a kartóny. Reklamná činnosť. Marketing. Kopírovacie služby.

Realt.cz - všetko pre dokonalé bývanie. Katalóg firiem, realitných kancelárií, bankových ústavov. Rady, tipy a inšpirácie pre vaše bývanie. Kategória: bazény.

Staneme sa Vaším internetovým sprievodcom vo svete reklamy. Reklama na internete je oblasť, v ktorej nie je jednoduché sa orientovať nieto ešte investovať tak, aby Vaše výnosy z internetovej reklamy boli vyššie. Pokiaľ sa Vám to však podarí, radi potom budete internetové reklamy využívať a svoje financie zhodnocovať. Máme dlhoročné ...

Služby: - tlačiareň - grafické štúdio

Predaj, servis: -kancelárska technika -výpočtová technika -počítače. Pobočky: -Hradec Králové, Veľké námestie 133, tel.: 495516116 -Dvor Králi nad Labom, Námestie Odboja 1843, tel.: 499621721 -Náchod, Komenského 266, tel.: 491420430.

Služby: -stavebná projekcia, projektovanie - veľkoplošné kopírovanie

Baliace služby, balenie drogistický tovar - ručné balenie - poloautomatické balenie - automatické balenie - stáčanie - montáž elektrických komponentov Kovovýroba.

Služby: - vedenie účtovníctva - bezpečnostná služba

Upratovacia služba - upratovanie domácností, bytových aj nebytových priestorov - čistenie ciest, komunikácií a chodníkov

Prevádzka turistického servera s tipmi na výlety a dovolenku.

Účtovníctvo pre podniky a správa nehnuteľností na zákazku.