Denné centrum, denný stacionár pre deti, mládež aj dospelých s mentálnym a kombinovaným postihnutím.

E-shop - samolepky - nažehľovacia fólia.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností. Ubytovňa Dana.

Správa a údržba nehnuteľností -zabezpečovanie bežných opráv a udržiavacích prác na základe vystavenej objednávky vlastníkmi -zabezpečovanie dodávok potrebných energií a služieb, vrátane ich vyúčtovania -zabezpečovanie predpísaných revízií -vedenie podvojného účtovníctva -zavedenie samostatného bankového účtu -predkladanie mesačných prehľadov ...

Činnosť: - triedenie separovaného odpadu - depolymerizácia odpadových plastov Výroba: - stavebných zmesí z odpadu

HUGATE s.r.o. - reklamná agentúra Žamberk, reklama Žamberk, grafické štúdio, reklamné polepy a celopolepy áut, zatmavovanie autoskiel - Bruxafol, profesionálna grafika a tlačoviny, komplexné grafické služby, DTP, design, tvorba www.

Poradenstvo v oblasti životného prostredia - vykonávanie ekologických auditov - komplexné poradenské služby v odpadovom hospodárstve.

Služby: - manikúra - modelácia nechtov

Činnosť: - služby v oblasti informačných a komunikačných technológií - outsourcing ICT - sieťové služby - logistické služby

Služby: - správa počítačových sietí - webhosting - tvorba webových stránok - servis počítača Predaj hardvéru a softvéru.

Služby: - návrh, výroba a inštalácia výrobkov z materiálu Corian a Montelli - výroba kuchynských, kúpeľňových a pracovných dosiek Výroba pre zdravotníctvo, sociálne zariadenie, laboratóriá a gastronómiu.

Služby spojené s IT: - návrhy, realizácia, správa, siete LAN, WAN, MAN - inštalácia HW a SW - outsourcing IT

Služby: - predaj spoločností - prenájom kancelárií - virtuálne kancelárie - konferenčná miestnosť na prenájom v Prahe

Reklamné služby: -grafické návrhy -grafické spracovanie dát -kontrola a úprava dodaných dát pre CTP -kalibrovaný digitálny nátlač -analógový nátlač

Kartonážna výroba krabičiek, papierových a kožených obalov. Zákazkové šitie predmetov, opravy a úpravy odevov. Ručná výroba kefárskeho tovaru. Jednoduché kompletizačné a montážne práce.