Fotograf. Ponúkam fotografovanie svadieb, portrétov, krajín, akty, deti a podobne. Fotím digitálnou zrkadlovkou Canon Eos 6D. O fotografovanie sa zaujímam od roku 2004.

Mediálne zastupovanie, marketing. Školenia pre firmy a jednotlivcov. IT služby - programovanie na zákazku - webové portály.

Fotografovanie, fotoateliér - kopírovanie - potlač reklamných predmetov, tričiek - pečiatky. Pobočka: Bezručova 3, 405 02 Děčín 4 Tel.: 775 417 064.

Redakcia časopisu: -informácie, inzercia, zaujímavosti. Tlačené regionálne periodikum.

Grafické a kreatívne štúdio - reklamné kampane - webdesign - prezentácia.

Psychologické poradenstvo, psychoterapia. Pracovisko Praha Máchova 7 120 00 Praha 2

Tvorba webových, www stránok a webových aplikácií na zákazku.

Reklamná agentúra. Eventy a konferencie Mediálne reklamné kampane Tlačené materiály Podpora predaja a POS Reklamné darčeky a 3D reklama Firemná identita Signmaking Výstavníctvo Video a zvuk

Reklamná agentúra. Predaj: - veľkoplošné LED obrazovky

Ostraha majetku a osôb Bezpečnostné služby, upratovacie služby. Denné a jednorazové upratovanie objektov, budov, úradov, inštitúcií a hotelov. Denné upratovanie s dezinfekciou nemocníc, polikliník, kúpeľných zariadení, liečebných ústavov a domov s opatrovateľskou službou. Priemyselné upratovanie a technologické čistenie výrobných a ...

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie, tvorba webových stránok.

Inštalácia a správa počítačových sietí. Správa a údržba serverov. Webdesign. Zálohovanie dát. Dodávka PC a ďalšieho hardvéru.

Preklady a tlmočenie: -nemecký jazyk vrátane súdnych prekladov -anglický jazyk -čeština pre cudzincov.

Medzinárodná kamiónová preprava: -14 vozidiel značky DAF, Scanie, Man, Iveco -návesy Frigo -špecializácia na Nemecko, jazdíme tiež do Francúzska, Belgicka, Holandska, Poľska, Dánska, Rakúska a Slovenska. Kompletizácia reklamných materiálov.

Činnosť: - služby v oblasti inžinieringu pozemných stavieb - tvorba bezpečnostnej dokumentácie

Činnosť: - služby v oblasti inžinieringu pozemných stavieb

Návrh a realizácia interiérov - kuchyňa - kancelársky nábytok - komerčný nábytok - bytové doplnky - sedací nábytok - osvetlenie.

Webdesign - tvorba webových stánok.

Tlačiareň: -ofset, DTP -knihárske spracovanie -kompletácia reklamných materiálov.