S2 Atelier Schmidt. Projekcia, projektovanie: - rodinné domy - občianska výstavba Návrh: - interiéry

Kozmetika - úprava a farbenie obočia - depilácia lýtka, paže, brada - líčenie - odfarbenie chĺpkov.

Združenie art direktorov, PR špecialistov, copywriterov a designerov. Kreatívny návrh reklamnej kampane. Produkcia a nákup priestoru v médiách.

Služby: - outsourcing do lekární - marketing

Recyklácia a likvidácia odpadov - zberňa, výkup odpadov - recyklácia: kovy, plasty, papier, farebné kovy, autobatérie - výkup a likvidácia autovrakov.

Ponúkame: - upratovacie práce, - čistenie kobercov, - strojové umývanie podláh s nanesením ochranného polyméru.

Vývoj programového vybavenia na zákazku. V súčasnej dobe sa produkty spoločnosti dajú z profesijného hľadiska rozdeliť do štyroch samostatných skupín: - softvér pre obchodné spoločnosti, - softvér pre výrobné firmy, - softvér na tvorbu a evidenciu dokumentov v štátnej správe, - www aplikácie.

Kozmetické štúdio - kompletné ošetrenie pleti - laserová terapia - líčenie.

Kozmetické štúdio Solárium Spinning Posilňovňa - fitness centrum - klimatizované -aeróbne cvičenie. Masáže.

Obchodné centrum Europark slúži svojim zákazníkom od roku 2002.

Služby: - návrh, realizácia záhrad, - údržba verejnej zelene. - upratovacie, - zimná údržba chodníkov, komunikácií, - zemné, výkopové, terénne úpravy.

Kaderníctvo. Predlžovanie vlasov. Predlžovanie rias. Brazílsky keratín. Kozmetika.

Služby: -manikúra. -nechtová modelácia -modelácia nechtov. Areál služieb Lyskova.

Služby: -upratovacie. -upratovanie domácností. -upratovanie nebytových priestorov. -stráženie detí. -Asistencia pre seniorov. -stráženie zvierat, venčenie psov. -správa nehnuteľnosti.

Realitná činnosť, reality. Predaj bytov, rodinných domov, pozemkov určeným na stavbu, predaj rekreačných objektov. Prenájom bytov a rodinných domov, kancelárií a nebytových priestorov. Ponúkame financovanie a kompletný právny servis.

Angličtina. Kurzy anglického jazyka pre začiatočníkov aj pokročilých.

Služby: - internetové pripojenie - káblová televízia - hosting

Čistiareň peria ANIČKA. Čistíme perie, ušijeme z peria čo si budete priať, nevlastníme stovky prevádzok a preto nie je možná zámena vášho peria, sme malá rodinná firma ktorá sa starý o vašej konkrétnej zákazku, prešívané deky vankúše, perinky, Francúzske deky, predaj sypkovín.pranie kobercov

Veľkoobchod, predaj: -čistiace a upratovacie prostriedky Služby: -upratovacie

Komplexné služby pre domácnosti - upratovacie služby - aranžovanie nákladov a interiérov - predaj IT, návrh, servis a inštalácia počítačov - predaj audio video techniky.