Technické služby Moravská Třebová s.r.o. vykonáva nielen výlep plagátov a správu nehnuteľností, ale taktiež ponúka svojim obyvateľom zaujímavé športové i kultúrne vyžitie v tenisovej hale. Tiež sa staráme o prevádzku cintorína a čistotu mesta udržujeme pomocou dostupného umiestnenia kontajnerov a zberového dvora. Moravskotrebovský aquapark: - ...

- Zabezpečovanie technických a komunálnych služieb - Zvoz a likvidácia odpadu

Realitná kancelária - predaj aj prenájom nehnuteľností.

Naša firma Hulman-kovošrot s.r.o. sa špecializuje na výkup, spracovanie a predaj železného a kovového odpadu. Zaoberáme sa tiež prevzatím, spracovaním a následnou ekologickú likvidáciou autovrakov. Naše pobočky nájdete v Pohořeliciach, Moravskom Krumlove, Brne-Chrlice a zastávke u Brna. Spracujeme tiež zákazky z oblasti Ivančic.

Naša firma Hulman-kovošrot s.r.o. sa špecializuje na výkup, spracovanie a predaj železného a kovového odpadu. Zaoberáme sa tiež prevzatím, spracovaním a následnou ekologickú likvidáciou autovrakov. Naše pobočky nájdete v Pohořeliciach, Moravskom Krumlove, Vémyslice, Brne-Chrlice a zastávke u Brna. Spracujeme tiež zákazky z oblasti Ivančic.