Vývoj informačných systémov pre firmy podnikajúce v oblasti výroby, obchodu a služieb.

Som konzultant techniky Three in one concept – One brain a certifikovaný kouč techník NLP (neurolingvisického programovania). Cieľom konzultácií je odblokovanie stresu, porúch učenia, strachov, zlepšenie komunikácie a celkový rozvoj osobnosti. Ďalej využívam informácie Bachovej kvetovej terapie a reflexných techník. Organizujem kurzy a semináre: ...

Služby: - psychologické poradenstvo - výchovné poradenstvo

Salón - kaderníctvo - modelácia nechtov - kozmetika - pedikúra - masáže.

Ateliér - projektová činnosť vo výstavbe.

Služby: - poskytovanie bezdrôtového pripojenia k internetu - správa sietí LAN - vývoj softvéru na zákazku - webdesign, webhosting.

Technické a obchodné preklady - ruština, čeština, angličtina. Korektúra ruštiny rodeným hovorcom. Lokalizácia softvéru a webov. Preklady výkresov ACAD a úprava textov obrázkov. Expres preklady, flexibilný prístup. Vedenie technologických slovníkov pre každého zákazníka.

Servis, opravy a inštalácia - počítače, notebooky, PC. Webdesign - tvorba webových stránok. SEO optimalizácia, tvorba e-shopov.

Kozmetické služby -služby v oblasti kozmetiky, vizážistiky a líčenia. Vykonávam čistenie pleti, úpravu aj farbenie obočia a rias.

Služby: - fotograf - svadobné fotografie

Práca, služby: - deratizácia - dezinfekcia - dezinsekcia.

Ponúkame: - osobné počítače - webová a tlačová propagácia - poradenstvo.

Činnosť: - tvorba programov pre osobné počítače

Kaderníctvo - solárium, pedikúra.

Agentúrna činnosť: - poradenstvo v oblasti marketingovej komunikácie - vypracovanie celkovej reklamnej kampane na kľúč vrátane reklamnej stratégie, harmonogramu a finančného rozpočtu - analýza reklamného trhu, konkurencia a účinnosť reklamy - nákup médií a realizácia reklamy v rozhlase, tlači a televízii - organizácia prezentačných a ...

Reklamná kreativita - DTP štúdio, grafické návrhy - veľkoplošná tlač - výroba pečiatok.