Tvorba internetových stránok a aplikácií.

Mágia, ilúzia a kúzelnícke vystúpenie

Architektonická kancelária. Služby: -projekty stavieb a rekonštrukcií

Činnosť: - čistenie a umývanie výrobnej haly, nádrže, konštrukcia, výrobné stroje - upratovanie vonkajších a vnútorných priestorov

Činnosť: - IT poradenstvo - počítačové služby

Upratovacie služby. Kvetinárstvo: Družstevné 645 tel.: 775 560 926 Školská 496 tel.: 775 560 927

Odborné články v oblasti IT, recenzie, rešerše, rozbory, návody, tutoriály, prípadové štúdie. Preklad IT textov z angličtiny.

Fotograf architektúry, letecká fotografia Ponúkam služby profesionálneho fotografa so špecializáciou na architektúru a leteckú fotografiu. Som registrovaný pilot s povolením na letecké práce od ÚCL so špecializáciou na letecké snímkovanie s dronom.

Fotoateliér Valoušek Kopírovanie Tlače Kalendáre Fotodarčeky Maxifoto

Portál Pozemkyafarmy.cz prevádzkuje juhočeská spoločnosť PROSERVIS BOHEMIA s.r.o., ktorá sa zamerala na časť realitného trhu zameranú na poľnohospodárske pozemky a stavby.

Technické služby - upratovanie komunikácií - oprava komunikácií a ciest - zberný dvor. Zimný štadión Tr. T.G.M. 2498 413 01 Roudnice nad Labem Tel.: 416 809 085

Služby: - strojné vyšívanie - reklamné výšivky - výroba reklamných predmetov

Kaderníctvo. Kozmetika. Predaj kozmetických prípravkov.

Výstavba a predaj nízkoenergetických domov. Projekcia domov. Realitná kancelária.

Sprievod zahraničnej obchodnej delegácie - organizácia obchodných misií - zabezpečenie návštevy pre veľtrhy a prezentačné akcie a ďalšie.

Cvičenie - individuálne zdravotné lekcie a skupinové cvičenia - pilates - pre deti - pre tehotné - jumping - flowin - zumba - bosu - TRX - hooping - indoor cycling Výživové poradenstvo Masáže a služby fyzioterapeuta CK Elixír tours - špecialista na športové wellness pobyty v ČR aj zahranie a špecialista na indický oceán - ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - deratizačné, dezinsekčné, dezinfekčné prípravky - dezinfekčné prípravky pre zdravotníctvo, poľnohospodárstvo, komunálnu hygienu - aplikačná technika pre profesionálnych pracovníkov a malospotrebiče.

Spoločnosť ponúka poradenské služby pri: -inštaláciách a rekonštrukciách obnoviteľných zdrojov energie -pri zmenách zdrojov vykurovania -zatepľovanie objektov a aplikáciu úsporných opatrení -energetické štúdie.

Spoločnosť ponúka poradenské služby pri: - inštaláciách a rekonštrukciách obnoviteľných zdrojov energie - zmenách zdrojov vykurovania - zatepľovanie objektov a aplikáciu úsporných opatrení - energetických štúdií.

Recyklácia okien a stavebných odpadov, odvoz odpadov.

Predajňa a e-shop s nafukovacími balónikmi, héliom a dekoráciami na párty.

Reality, správa budov, property management, poradenstvo, consulting, oceňovanie budov.