Služby: - vývoj softvéru - oprava, servis počítača, výpočtová technika - správa počítačových sietí

Vykonávame kompletné projekty v oblasti architektúry, stavebníctva, automatizačnej techniky a zobrazovacích systémov pre komerčné a domáce priestory od projekcie až po realizáciu. Predávame široký sortiment moderného, klasického a Art deco nábytku, LED aj klasických závesných a zápustných svietidiel do interiéru aj exteriéru od popredných ...

Správna a upratovacia firma, ktorá Vám ponúka upratovacie služby v oblasti kancelárií a škôl, priemyselných podnikov, upratovanie obchodných priestorov, upratovanie hotelov a penziónov, upratovanie panelových domov, upratovanie rodinných domov a bytov, kultúrnych a športových zariadení.

Služby: - vývoj softvéru a databázových aplikácií - tvorba webových stránok - predaj počítača, výpočtová technika

Reklamná agentúra: - polepy automobilov - výroba pečiatok - predaj a potlač rekalmných a darčekových predmetov - tlač - webové stránky Kovovýroba: - svetelné reklamné panely - orientačné a informačné systémy

Výroba: vizitiek, letákov, skladaných letákov, plagátov, brožúr, kalendárov. Grafické návrhy.

Reklamná agentúra: - výstavy, veľtrhy, vonkajšia reklama, mestské informačné systémy, reklamné predmety.

Korektúry českých textov, jazykové korektúry, štylistické úpravy, formálne úpravy dokumentov. Kontrola úplnosti prekladov z angličtiny, francúzštiny a ruštiny. Obľúbené témy a odbory: filozofia, psychológia, literatúra a poézia, film a divadlo, výtvarné umenie, reklama, ochrana životného prostredia, ekonomika i politika.

Kouč, lektor, terapeut - individuálne a tímové koučovanie - firemné a manažérske vzdelávanie - psychoterapia - akreditovaný kouč Českej asociácie koučov.

Tlač poštových známok a ostatných cenín. Produkty: - poštové známky - ceniny (akcie, dlhopisy, šeky, zmenky, poukážky a ďalšie tlačoviny vyžadujúce ceninový režim ) - merkantilná výroba - letáky, listové papiere, prospekty, kalendáre ai. - konečné zušľachtenie - horúca razba, číslovanie.

Preklady - zo slovenčiny do slovenčiny - zo slovenčiny do slovenčiny.

Predaj, e-shop: - PC zostavy, notebooky - počítačové komponenty, softvér.

Realitná kancelária - predaj domov, bytov, nehnuteľností.