Služby: -právne -prekladateľské a tlmočnícke z a do NJ

Služby: -kozmetické poradenstvo Predaj, maloobchod: -kozmetika Mary Kay

Vývoj, výroba: - softvér - programovanie - internetové a počítačové aplikácie - podnikové informačné systémy - dokumentové a procesné portály - serverové systémy - komunikačné systémy - bezpečnostné systémy.

Vybavovanie colných služieb s dovozom a vývozom tovaru a možnosť spracovania štatistiky Intrastat.

Nemčina: - výučba - preklady - tlmočenie.

Volá sa Orcane Games a sme malý nezávislý tím vývojárov. Našim cieľom je vytvárať hry pre mobilné telefóny, ktoré bežia na operačnom systéme Android. Zameriavame sa na tvorbu 2D a 3D hier, ktoré sú pre hráčov výzvou. Hry potom vydávame na službe Google Play. Našou prvou hrou pre systém Android sa stala 2D skákajúca plošinovka Molly Platformer. ...

Štúdio na zoštíhlenie a tvarovanie postavy.

Kalendáre, diáre, bloky a reklamné predmety s firemným logom aj bez neho. Hospodárske tlačivá, zakladače, hracie karty atď.

Služby: - audítorské, - daňové a ekonomické poradenstvo, - outsourcing účtovných služieb, mzdovej agendy, - znalecké posudky, - IT poradenstvo.

Technické preklady z oblasti strojárstva - angličtina, nemčina.

Vývoj webových stránok a aplikácií, prevádzka hostingových serverov, internetová reklama.

Tlmočenie a preklady vr. súdneho overenia do španielčiny. Tlmočenie osobné, obchodné, výstavy, veľtrhy. Sprievodcovská činnosť v španielčine (licencia, PIS). Sprievod obchodných partnerov.

Komplexné kozmetické služby a poradenstvo. Individuálna príprava kozmetických preparátov. Masáže: - rehabilitačné - reflexné - relaxačný - aromaterapeutické - lávové kamene - havajské.

Čistenie čalúneného nábytku vrátane kože a kobercov.

Pedikúra -služby pedikúry a depilácie za najvýhodnejšie ceny v okolí.

Konferenčný servis: - profesionálny organizátor kongresov, konferencií, sympózií, seminárov, prezentácií a spoločenských stretnutí.

Správa bytov, domov, prevádzkovanie verejných dražieb.

Naše služby: - fyzická ostraha - pult centrálnej ochrany MS.

Výroba, predaj: - reklamné predmety - reklamný, profesijný a športový textil - darčekové predmety

Výučba, preklady, tlmočenie: - nemecký jazyk