Komplexné služby v oblasti kopírovania, tlače digitálneho aj ofsetového, výroby diplomových prác a väzby dokumentov. Ďalej zaisťujeme zlatenie tlačovín, rezané samolepky, výrobu reklamy a dizajnový papierenský tovar. Podporujeme študentov a predávame ich kreatívne produkty. Poskytujeme komplexné služby v oblasti kopírovania, tlače a väzby ...

Radek Záhorka je realitný poradca. Zameriava sa na predaj a prenájom malých a stredných bytov v Prahe. Je tiež autorom elektronickej knihy 10 krokov pri predaji nehnuteľnosti. Kontaktujte Radka Záhorku a spoznajte, či Vám sedí jeho prístup.

Preklady a tlmočenie všetkých jazykov a odborov. Expresné preklady. Grafické spracovanie.

Naša spoločnosť dodáva SMS výpisy z registra dlžníkov SOLUS, zameraného na fyzické osoby. Podieľame sa tiež na projektoch SOLUS, ktoré sa snažia o zlepšenie úrovne finančnej gramotnosti v ČR.

Služby pre rodinu a domácnosť. Na Vaše prianie Vám sprostredkujeme široký rozsah služieb týkajúcich sa chodu Vašej domácnosti, domu, starostlivosti o Vaše deti, či starostlivosti o Vašich starších príbuzných.

Upratovacia firma z Prahy, zaisťuje upratovanie kancelárií, bytov, hál v celej SR.

Realitná činnosť. Predaj a prenájom bytov, domov a pozemkov v Prahe a okolí. Realitné služby na mieru pre Vás. Férové rokovania a žiadne poplatky.

Volám sa Libor Nenútil a som tlmočník a prekladateľ s jazykovou kombináciou čeština, francúzština, angličtina. Svoje jazykové zručnosti spájam s dvojročnou skúsenosťou v marketingu. Pomáham firmám, organizáciám i jednotlivcom nájsť spoločnú reč so zahraničnými partnermi. Moji klienti oceňujú kvalitu a osobný prístup. Preto sa na mňa obracajú.

Individuálne konzultácie pre dospelých a terapeutickú pomoc v ťažkých životných situáciách typu: - nezhody v medziľudských vzťahoch, partnerská kríza, nevera - stavy nadmernej úzkosti, pocity osamelosti - stavy neschopnosti riešiť niektoré životné situácie - nízke sebavedomie - nespokojnosti so svojím životom - opakujúce sa nezhody v pracovnom ...

Zákazková výroba originálnych interiérov, filmových a divadelných dekorácií. Výroba televíznych reklám a hudobných klipov. Stolárska výroba nábytku na zákazku.

Bazár a záložňa. Vykonávame výkup a predaj použitých vecí, šperkov, elektroniky, mobilných telefónov, športových potrieb, náradia, starožitností atď.

Sme salón s mnohoročnou praxou. Náš tím milých a ochotných odborníkov sa o vás postará vo všetkých našich službách. U nás nájdete profesionálne služby a navyše krásne a príjemné prostredie. Prevádzkujeme kaderníctvo dámske, pánske, detské. Pracujeme s profesionálnou kozmetikou L''Oréal Professionel a poskytujeme všetok kadernícky servis-farbenie, ...

Služby: - jazykové kurzy - preklady, tlmočenie

Sieťotlač: - reklamné odnosné tašky - samolepky - potlač kartonáže a dodaných predmetov z plastov a iných materiálov Vákuové tvarovanie plastov: - vložky do krabíc na rozlíšenie rôznych druhov výrobkov - blistrové obaly (priehľadné) na privarenie na podložku aj nasúvacie - plastové dávkovače liekov (týždenné aj jednodňové) Tvarovanie ...

Služby: - mediácia sporov - mimosúdne riešenie rodinných, susedských vzťahov

Vykonávame: - výstavba a rekonštrukcia komerčných a bytových objektov (klasická výstavba, drevostavby) - návrhy a realizácia interiérov. Zákazková stolárska výroba: - nábytok - kuchyňa - dvere - zárubne - schodisko z masívu a doskového materiálu.

Detské ihrisko Bambino ponúka zábavné detské atrakcie, krátkodobé stráženie detí, detské oslavy, tvorivé večery.

Jazyková škola a prekladateľská agentúra. Angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, taliančina, ruština - chceli by ste dokonale ovládať jeden alebo viac týchto jazykov? Potrebujete zaistiť preklady alebo zháňate tlmočníka? Jazyková škola, prekladateľská a tlmočnícka agentúra MK jazykové centrum, s.r.o. ponúka kurzy pre verejnosť, ...

Tlačiareň Magnus I - tlačíme na kľúč vizitky, hlavičkové papiere, letáky, skladačky, katalógy, časopisy, obálky, plagáty, bloky, papierové samolepy, pohľadnice, samoprepisovacie tlačoviny, výročné správy.

Ponúkam: - žehlenie - doprava úplne zadarmo. Pre oblat - Čestlice, Lipany, Kolovraty, Nupaky, Pitkovice, Průhonice a Uhříněves.