Nechtové štúdio: - manikúra - pedikúra Kozmetika.

Služby: -kozmetika -masáže -lymfodrenáže -ošetrenie laserom

Fotografie svadieb, osláv, ceremónií a akcií, virtuálne prehliadky firiem a reštaurácií, úpravy a retuše fotografií. Fotíme realitu v reálnom prostredí

Služby: - odstraňovanie spotrebovaných minerálnych olejov.

Správa a údržba nehnuteľností. Upratovacie služby - upratovanie kancelárií a domácností, umývanie okien - čistenie čalúneného nábytku - čistenie kobercov.

Reklamná agentúra - prenájom reklamnej plochy, billboardy, bigboardy, megaboardy - reklamné predmety - tlačená reklama - glavírovanie, sieťotlač.

Realitná kancelária pre Orlické hory a podhorí a pre oblasť Rychnov nad Kněžnou. Pre našich klientov zaistíme: - sprostredkovanie obchodov nehnuteľnosťami: predaj, prenájom alebo kúpa či nájom - kompletný právny servis: kúpne a nájomné zmluvy, garancia úhrady kúpnej ceny - provízia za sprostredkovanie od 4 - 6% z dosiahnutej predajnej ...

Tvorba webu, , propagačných materiálov a iných tlačovín.

Stavebné práce - maliarske a lakovnícke práce - pokládka kobercov a drevených podláh - upratovacie práce - murárske práce - rekonštrukcia bytových jadier.

Služby: - projekčné činnosti v rámci úpravní pitnej vody - zastupovanie technologických firiem na zahraničných trhoch

Vnútorné a vonkajšie upratovanie - drobné stavebné dokončovacie práce - výkopové práce - upratovanie strojov a zariadení - upratovanie podláh - kosenie trávy - úpravy zelene - údržba komunikácií a chodníkov

Montáž - zabezpečovacie systémy vrátane pripojenia k PCO pultom - kamerové systémy - požiarne systémy vrátane pripojenia k PCO pultom - fotovoltaické elektrárne - domové telefóny - videotelefóny - anténne rozvody. Elektromontážne práce.

Ostraha a ochrana majetku - stavby - podniky - sklady - obchody - administratívne a obytné budovy - osoby.

Vykonávame: - čistenie, pranie kobercov - čistenie všetkého čalúneného nábytku - čistenie matracov.

Poliklinika Strekov. Preprava pre chorých. Práčovňa, mandľ a žehliareň. Bylinkárstvo.

Nové ústecké prehľady: - kultúrno-spoločensko-športový mesačník.

Kompletná starostlivosť o psích miláčikov - strihanie, fénovanie, trimovanie, starostlivosť o srsť, čistenie ušiek, kúpanie... To všetko v domáckom prostredí s individuálnou starostlivosťou. Upravujeme psy všetkých rás i veľkostí a to vr. krížencov.

Predaj, oprava, servis: - počítače - výpočtová technika Služby: - návrhy, tvorba webovej stránky - inštalácia, údržba a správa počítačových sietí

Služby: - výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov - polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce - výroba, inštalácia, opravy strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení - výroba školských a kancelárskych potrieb.