Psí salón, salón pre psov. Služby: -strihanie, kúpanie.

Vydavateľstvo Dvojmesačník Krásy Česka - tipy na turistiku a cykloturistiku - adrenalínové zážitky - wellness a pobyty.

Služby: -tvorba webových stránok. -SEO optimalizácia. -webhosting. -správa počítačových sietí. -prevod VHS kaziet na DVD.

Služby: -kadernícke -kozmetické -solárium.

Návrh, realizácia: -interiéry.

Kozmetické služby: - farbenie obočia a rias, trvalá na riasy - masáže tváre a dekoltu - hĺbkové čistenie pleti - pleťové masky podľa typu pleti a účinku - epilácia - korekcia nežiaduceho ochlpenia (horná pera, brada, paže, lýtka)

Naša firma sa zaoberá poskytovaním internetového pripojenia pre domácnosti a firmy, montážou bezpečnostných kamier a montážou TV antén a rozvodov.

Služba, výroba. -grafický návrh www-stránok jeho technická implementácia -hosting, webhosting -zostavovanie počítačovej siete -správa počítačovej siete -vlastné počítačové zostavy, doprava do 30 km zadarmo, poradenstvo -bezpečnosť počítačov antivírusový program NOD32, ESET s tel.podporou -inštalácia softvéru vrátane operačného ...

Vydavateľstvo: -pohľadnice miest, obcí, hotelov, rekreačných zariadení, kúpeľných ústavov, penziónov -leporela na propagáciu miest a obcí, prírodných a architektonických pamiatok -kalendáre vreckový, stolný a nástenný pre firmy, mestá a regióny -brožúry, prospekty, letáky -katalógy a ďalšie tlačoviny. -možné zaistiť spracovanie dejín obce ...

Služby: -fotografia na pasy, občianky -vyvolávanie fotografií -výroba fotografií z filmu digi od 9x13 až 60x90 cm kvalitne -rýchlo kopírovanie A3, A4, čiernobielo a farebne Predaj: -fotosortimentu. Požičovňa: -videokamery.

Nakladanie s odpadmi. Zber, nákup a spracovanie odpadov

Služby: - webdesign, grafika - prenájom osvetľovacej techniky. Jazdecká turistika: - vyznačovanie jazdeckých trás - vydávanie materiálov.

Tlačiareň, reklama. -plošná tlač na papier, samolepky, igelitové, papierové tašky, textil -tlač plagátov, tričiek, vlajočiek a vlajok -ofsetová tlač do formátu B3 na akýkoľvek bežný potlačovateľný materiál - ofsetový, samoprepisujúci, kriedový papier, vizitkové kartóny -tlač brožúry, propagačné letáky, prezentačné prospekty, rôzne ...

Služby: - masáže - Dornova metóda

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže - dočasné tetovanie