Masáže. Klasické masáže Dornova metóda Peeling Relaxačné a detoxikačné.

Služby - webdesign - logotyp, firemné písma.

Výkup, spracovanie: - cínové odpady - cínovo-olovnaté odpady Služby: - poradenstvo v oblasti životného prostredia - poradenstvo v oblasti BOZP a PO Zberný dvor, Benešov pri Prahe, tel.: 777 620 773

Dizajn a návrh bytových interiérov - návrh a výroba nábytku - bezpečnostné kamery, zámky, alarmy - rolety, tieniaca technika, žalúzie - návrh a montáž osvetlenia.

Fotografické služby: - dokumentárne fotografie - fotoreportáže - výtvarná fotografia.

Služby: - upratovacie - dezinfekcia, dezinsekcia, deratizácia - správa a údržba nehnuteľností.

Služby: - prenájom skladovacích plôch

AliaWeb, spol. s r.o. vznikol v roku 2000 ako mladá a dynamická IT spoločnosť. Dnes sa zaoberá tvorbou vlastného obsahu a poskytovaním služieb.

Vytvorte si svoje osobné internetové svadobné stránky. Nemusíte vedieť programovať. Profesionálne vyzerajúce stránky ihneď k dispozícii.

Preklady z jazykov: - arménčina - holandčina - japončina - nemčina - ruština - ukrajinčina - bieloruština. Preložím manuály, zmluvy, webové stránky, letáky, reklamy, listy a korešpondenciu firiem. Vykonávam korektúry ruských textov.

Internetový obchod, eshop: - produkty na úsporu vody - perlátory - EKO drogérie.

Ponúkame prenájom kvalitných párty stanov, nožnicových stanov a ďalšieho vybavenia (pivné sety, cateringový nábytok, vonkajšie kúrenie, osvetlenie, mobilné wc, ...) pre Vaše firemné aj súkromné akcie Naša požičovňa ponúka komplexný prenájom - doprava, montáž a demontáž je v cene prenájmu. Organizujeme všetky typy akcií – usporiadame pre Vás akciu ...

Kozmetický salón - vizážistika - poradenstvo - trvalá na riasy - líčenie - mezoterapia - galvanická žehlička Manikúra Solárium Masáže.

Poskytovateľ internetového pripojenia a káblovej televízie pre Prahu 1.

Upratovacia firma. Služby: - upratovacie - čistenie kobercov - umývanie okien.

Inštitút de Beaute & Spa. Služby: - kozmetika - manikúra - mokrá pedikúra.

Interiérový denign - návrhy a realizácie, kožené sedacie súpravy - štýlový nábytok, doplnky, skrine na mieru, výroba nábytku kancelársky, lekársky a hotelový nábytok.