Správa a údržba bytov a nehnuteľností.

Grafické práce a tlač. Návrh a realizácia výšiviek a nálepiek, texty na mieru, tvorba webu. Služby: - web a print design - packaking - corporate identity.

Dizajnové štúdio - návrhy loga, grafický dizajn.

WT-servis, CZC.CZ Predaj a servis: - počítače, notebooky - tlačiarne - fotoaparáty - tonery. Služby: - laminácia - skenovanie - výroba pečiatok a vizitiek.

Projektovanie a poradenstvo: - elektrických rozvodných zariadení, trafostaníc, sietí nízkeho a vysokého napätia, apod. - zememeračská činnosť - inžinierska geodézia - automatizované spracovanie dát.

Výškové práce: - nátery striech a fasád - výrub stromov - bleskozvody - čistenie odkvapov - odstraňovanie snehu a ľadu zo striech - umývanie okien a fasád. Montáž vo výškach: - satelity - antény.

Kuriérske služby, preprava osôb, záložňa, výkup zlata.

USB 12 - vedenie účtovníctva, správa nehnuteľností.

Činnosť: - rozvoj obchodných vzťahov medzi Českou republikou a Talianskom.

Činnosť: - predaj, prenájom nehnuteľností.

Služby: - upratovanie domácností - stráženie detí - starostlivosť o seniorov

Činnosť: - tvroba software na mieru - hosting.

Vývoj, prevádzka: - online softvér pre správu nehnuteľností Domsys.

Kozmetika - kompletná starostlivosť o pleť: - odlíčenie foto-02.jpg - peeling - masáže tváre, krku a dekoltu proteínovým alebo arganovým olejom - hĺbkové čistenie pleti podľa potreby - pleťová maska podľa typu pleti s pôsobením infra lampy pre intenzívnejší účinok aplikovanej masky - úprava obočia - farbenie rias a obočia - ...

Správa, prenájom a predaj nehnuteľností. Stavebné práce - výstavba a rekonštrukcia domov a bytov. Vedenie účtovníctva. Notárske a právne služby.

Návrhy, realizácia: -štruktúrované kabeláže -webové prezentácie a e-shopy -komunikačné zariadenia pre motorkárov. Predaj, servis: -výpočtová technika. Inštalácia, servis, správa: -počítačové siete.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výroba strojov a zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Prenájom a požičiavanie vecí ...

Pedikúra aj wellness - manikúra - parafínové zábaly - sauna na ruky a nohy - lakovanie - zdobenie - starostlivosť o zarastené nechty