Nechce sa vám variť a reštauráciu máte ďaleko? Využite rozvoz jedla a donáškovú službu vo vašom meste. Rozvozy robí väčšina reštaurácií, kde si môžete objednať pizzu, cestoviny, čínske pokrmy, tortilly, zahraničné špeciality alebo výhodné obedové menu.

Pizzeria, reštaurácia - rozvoz pizze. Dašia prevádzka tel. 777444665 Modranská 409/68, 143 00, Praha - Modrany

Špecialista na závodné stravovanie zamestnancov veľkých obchodných a priemyselných subjektov. Prevádzkovateľ verejných jedální a reštaurácií. Výrobu, distribúciu a servis zaisťujeme podľa požiadaviek klientov. Mobilnou formou realizujeme spoločenský catering.

Objednanie jedla online. Rozvoz pizze a nápojov.

Služby: -indická reštaurácia. -rozvoz jedla. Nákupné centrum PALLADIUM.

Pizzeria a trattória Metamorfozzi. tradičná talianska kuchyňa.

Rozvoz jedál pre firmy, jednotlivcov. Usporiadanie párty, rautu a súkromné akcie. V menu nájdete: - bagety - ciabatty a panini - torty - pečivo - tabúle a quiche - nápoje.

Rozvoz potravín do domu v Prahe a okolí. Nákup podľa receptu - vyberiete si čo chcete uvariť a rozbalí sa Vám ponuka čo všetko na to potrebujete. Zaškrtnite si len to, čo Vám doma chýba. Cenovo výhodné menu pre celú rodinu. Doručenie druhý deň po objednaní. Predaj lahôdok celá SR: - olivové oleje - francúzske delikatesy - talianska ...

Závodné stravovanie, jedáleň Rozvoz jedla

Zabezpečovanie závodného stravovania, reštauračného stravovania, doplnkového predaja tovaru a cateringových služieb.

Systém stravovania: - diétny program.

Špecializujeme sa na krabičkovú diétu.

Cateringové služby Sprostredkovanie cateringových služieb Reklamná a propagačná činnosť Poradenská činnosť v oblasti gastronomických a ubytovacích služieb Špecializovaný maloobchod Hostinská činnosť kontakt: Eugen Fiala

Poskytujeme gastronomické a cateringové služby. Catering - vlastná výroba a predaj. Catering pre firmy aj súkromné akcie: raut, slávnostná večera, banket, garden party, grilovanie, wedding catering ai. Ponúkame priestory pre akcie. Prevádzkujeme reštaurácie.