Nechce sa vám variť a reštauráciu máte ďaleko? Využite rozvoz jedla a donáškovú službu vo vašom meste. Rozvozy robí väčšina reštaurácií, kde si môžete objednať pizzu, cestoviny, čínske pokrmy, tortilly, zahraničné špeciality alebo výhodné obedové menu.

Služby: - závodné stravovanie - školské stravovanie - rozvoz jedál do firiem - prevádzkovanie kantín - catering

Donáškové služby, predaj nápojov a potravín.

Pizzeria - široká ponuka pizze a šalátov - rozvoz pizze.

Príprava, e-shop, rozvoz: - ázijské rezancové špeciality.

Reštaurácia, pizzeria: - denné menu - rozvoz jedál, tel.: 773 171 799.

Pizzeria a reštaurácia Golosona ponúka čerstvé a chutné talianske jedlá. Zaisťuje tiež rozvoz pizze a jedál až do domu - Praha.

Služby: - krabičková diéta - zdravá strava - rozvoz jedál - výroba hotových jedál.

Zabezpečovanie dodávok občerstvenia. Cateringové služby na kľúč.

Služby: - vývarovňa - závodné stravovanie - rozvoz obedov - prevádzka kantín.

Služby: - jedáleň - výroba a rozvoz teplých a studených jedál do firiem a inštitúcií - výroba jedál pre reštaurácie - cateringové služby - zabezpečenie kompletného servisu a prevádzkovanie jedál a jedální - zabezpečovanie verejného závodného a školského stravovania formou priameho výdaja

Služby: - reštaurácia - pizzeria - rozvoz - catering

Reštaurácia KOPYTO Služby: - reštaurácia, záhradka, gril, udiareň, catering, rauty, svadby, promócie, rozvoz obedov. Plzenský restaurant Kopyto ponúka bezplatný dovoz obedov do Vašej firmy.

Krabičková diéta s rozvozom po Prahe zadarmo. Máte sedavé zamestnanie a nestravujete sa práve zdravo? Krabičková diéta je pre Vás ideálnym riešením. Táto diéta Vám uľaví od nákupu, varenia, stráženia kalórií či držania drastických diét.