Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Rodinná Reštaurácia - Pizzeria U Barona Zlín si získala svoju klientelu vďaka príjemnému, nefajčiarskemu prostrediu a skvelému jedlu. Pre súkromné a firemné akcie je tu k dispozícii salónik pre 25-30 osôb. Reštaurácia, pizzeria: - denné menu - špeciality šéfkuchára - pizza - široký sortiment kávy, čaju aj vína. Prenájom salónika pre ...

Reštaurácia. Obedové, večerné, degustačné menu.

Reštaurácia a Penzión: -denné menu -salónik 22 miest -možnosť organizovania podujatí, osláv a verierov -ubytovanie - 5 luxusných izieb pre 2-5 osôb.

Rodinná kaviareň. - talianska káva - víno, pivo. Detský kútik Organizovanie súkromných akcií, večierky, oslavy: - vonkajšie priestory pre 50-160 hostí - veľká sála pre 120 hostí - reštaurácia pre 70 hostí - barová časť 20 osôb - menší salónik pre 20 hostí. Pripravíme hostiny, rauty na mieru.

Pohostinstvo: -hostinec, piváreň Radegast

Reštaurácia. Česká kuchyňa bez dochucovadiel a umelých prísad. Obedové menu. Tankové pivo.

Bar, kaviareň, reštaurácia: -denných menu a jedál i špecialít domácej a zahraničnej kuchyne -cateringové služby -raňajky.

Spoločnosť AGROCORP s.r.o. - Ekofarma Žltava prevádzkuje penzión, ranč v rekreačnej oblasti Chřiby a súčasne farmu - minizoo s množstvom hospodárskych zvierat. Ranč má ideálnu polohu, na kopci nad riekou Moravou, na vodnej ceste Baťov Kanál. Agroturistika a cykloturistika má v SR stále silnejšiu pozíciu, preto sa našim hosťom okrem ubytovania a ...

Prevádzkujeme reštauráciu s ponukou pizze, alkoholických aj nealkoholických nápojov a rozvozu jedál. Pripravujeme denné menu.

V ActivityPark Hotel Všemina prežijete pobyt plný zážitkov, prostredie je vhodné na dovolenku s deťmi aj všetkých, ktorých láka aktívna dovolenka. Ide o hotel s wellness, bazénom, súčasťou je aj vírivka, sauna, detský kútik a aktivity pre deti, ktoré sú súčasťou vonkajšieho ihriska.

Kategória: -Hotel GARNI *** -penzión s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -celkom 30 lôžok -15 jednolôžkových a dvojlôžkových luxusných izieb s možnosťou prístelky, s kúpeľňou a WC, TV, minibar, rádio, telefón, WIFI pripojenie na Internet. Pohostinstvo: -reštaurácia -salón pre 30 osôb. Možnosť organizovania ...

Penzión UNO: -sa nachádza v pokojnej časti Zlína s nádherným výhľadom na lesy. Ponúka: -komfort 3hviezdičkového hotela s prvkami rodinnej atmosféry -klimatizácia, internet, parkovisko, wifi -uspokojí aj tých najnáročnejších hostí. Reštaurácia UNO: - ideálny pre svadby, rodinné oslavy - vyhlásená gastronómia, víťaz Garden food ...

Reštaurácia, káva a koktail bar: - výber ľahkých, zdravých pokrmov - originálne Fit a Raw dezerty - kávové a čajové špeciality - čerstvé ovocné šťavy a smoothies - miešané drinky z kvalitného alkoholu - vybrané vína. Ideme cestou zdravého stravovania.

Reštaurácia: - kapacita 58 miest, salónik 20 miest, sála 60 miest. Vývarovňa: - rozvoz hotových jedál.

Závodné stravovanie: -rozvoz jedál a obedov - tel.724903550-denné menu s polievkou-výber zo 4 druhov jedál. Rozvoz na zavolanie nášho tovaru (Fly expres) -výber z jedálnička a nápoja Zloženie izieb: -6 dvojlôžkové -1 trojlôžková+ poschodová posteľ pre 2 -2 štvorlôžková+ poschodové postele pre 3 Vybavenie objektu: -reštaurácia 70 ...

Všeobecný úrad Veselá. Aktuálny počet obyvateľov - 820. Obec je majiteľom Reštaurácia Veselanka -kapacita 130 osôb -menu -výber z 3 jedál -vhodné pre rodinné akcie. Pizzeria - kapacita 60 osôb.

Reštaurácia so špecializáciou na stredomorskú kuchyňu. Všetky jedlá sú pripravované z čerstvých, kvalitných surovín Denné menu. Prijímame stravné lístky spoločností Ticket Restaurant, Sodexo a Cheque Déjeuner.

Hotel, ubytovanie: -kapacita 27 lôžok Reštaurácia, pohostinstvo. Sauna. V blízkosti vlaková stanica, futbalové ihrisko.

Valašský šenk a hotel: -4 dvojlôžkové apartmány -3 trojlôžkové apartmány -1 štvorlôžkové apartmány -5 trojlôžkových izieb + 1 dvojlôžková, sociálne zariadenie na poschodí. -reštaurácia 45 miest -salónik 25 miest -salónik 30 miest -vonkajšia záhradka -bazén -denné menu -parkovisko.

-Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu -Činnosť organizačných a ekonomických poradcov. Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie Hostinská činnosť

Bar U fontány Pohostinstvo: -bar, reštaurácia, krčma: -celodenné stravovanie -závodné stravovanie -možnosť organizovania súkromnej oslavy.

Celoročné ubytovanie v Penzióne Mata. Zloženie izieb: -6 dvojposteľových izieb - 3 dvojposteľové izby (letiská), 3 dvojposteľové - pri 2 izbách možnosť prístelky -max. kapacita 16 osôb -na ubytovanie tenisový kurt zadarmo -apartmány -internetové pripojenie Wi-Fi -sociálne zariadenia na izbách. Organizovanie osláv a podujatí.