Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Novo zrekonštruovaná reštaurácia v prvorepublikovej pôvodnom štýle Tuskulum - kapacita 60 osôb + sála 120 osôb a pivnica: - varíme z čerstvých surovín, potravín od regionálnych dodávateľov - mäso, ryby, zelenina - každé dva týždne meníme menu podľa sezóny. Prenájom pre firemné akcie, súkromné akcie. Svadobné hostiny: - k dispozícii 2x ...

Reštaurácia a penzión Vizovice. Príjemné posedenie s kvalitnou kuchyňou v nefajčiarskej reštaurácii: -možnosť svadieb, rautov, osláv, trachty, firemných akcií -projekcia športových prenosov -krytá záhradka s detským kútikom.

Pohostinstvo: -pizzeria, reštaurácia-kapacita 200 ľudí -denné menu aj so+ne -záhradka -pizza -bowling -gulečník -stolný futbal -herňa - Bonver Club -disko v piatok a sobotu -2x salónik (45+20 miest) -možnosť organizovania osláv

Reštaurácia u Tonka je nefajčiarska reštaurácia: - kapacita 60 osôb, - salónik pre 20 osôb, - valašské špeciality, domácej kuchyne, - denné menu Letná záhradka od mája do septembra: - kapacita 80, - zbierka starožitností, - catering. Ubytovanie v penzióne: - 2x štvorlôžková izba, - dvojlôžková izba - apartmán

Reštaurácia. Napajedelská pivovar. Výroba, varenie piva: - Chmelnická svetlá 10 ° - Chmelnická svetlá 11 ° - Chmelnická polotmavé 11 ° - Chmelnická svetlá 12 °. predaj: - pivo v PET fľašiach - darčekový súdok piva. Možnosť organizovanie súkromných osláv, firemných večierkov.

Fast-foodová reštaurácia POE-POE ponúka lacné a pritom kvalitné jedlá. Ponúkame špeciality pre všetkých, ktorí majú radi slané či sladké dobroty a kvalitnú kávu. Všetky pokrmy sú pripravované priamo pred vami z kvalitných a čerstvých surovín.

Reštaurácia Zubrovna. Steaky, chuťovky na pivo. Šípkarský kútik. Tankové pivo Zubr Grand. Na čape: - Zubr Gradus, Yuzu limeta, rezané - Litovel Free, Premium Grand.

Naša firma Jitka Ridlová prevádzkuje reštauráciu Športové centum Otrokovice, ktorá Vám vrátane reštauračných služieb ponúka aj denné menu a rozvoz jedál. Pre svadobné hostiny, stretnutia s priateľmi, s rodinou a firemné akcie je k dispozícii: salónik, ktorý pojme až 50 osôb. Ďalej ponúkame tiež športové využitie v podobe squashu, bowlingu a ...

Reštaurácia s kapacitou 70 miest. - valašské špeciality a medzinárodnú kuchyňu - možnosť organizovania firemných akcií vrátane osláv Ubytovanie v 7 dvojposteľových izbách a 2 apartmánoch s WC, kúpeľňa, televízia, minibar aj bezdrôtové pripojenie k internetu.

Služby: - japonská reštaurácia Sushi v Zlíne. Pobočka: - Opava, U Fortny 49/10 tel.: 774216249.

Piváreň a nefajčiarska reštaurácia na Podhorí. Nájdete u nás aj detský kútik. Oddelené salóniky pre súkromné akcie Na čape 10 druhov pív.

Pohostinstvo: -pizzeria -jedáleň - denné menu -cukráreň -bowling -organizácia firemných a súkromných akcií, oslavy. Kapacita 130 osôb, salónik 30-130 osôb. Jedáleň: pondelok - piatok: 10:00 - 14:30. Bistro: pondelok – piatok: 7:00 – 14:30.

Indická reštaurácia. Jedlá indickej kuchyne, vegetariánske pokrmy.

Penzión Oáza sa nachádza v kúpeľnom meste Luhačovice na hlavnej triede neďaleko od vlakovej a autobusovej stanice. Ponúkame Vám ubytovanie v 2 lôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením. Súčasťou penziónu je reštaurácia, cukráreň, bufet, v letných mesiacoch aj posedenie v záhradke s vonkajším grilom.

Štýlová reštaurácia Sedliacka KRČMA sa nachádza v centre mesta Otrokovice, len 15km od Zlína. Nájdete tu netradičné prostredie, preto je veľmi žiadaná pre organizovanie rodinné oslavy, svadby i firemné akcie. Možný je prenájom salónika, alebo celé reštaurácie. Naši hostia môžu ochutnať nielen hotové jedlá, minútky a denné menu - obedy, ale aj ...

Reštaurácia a Sushi bar. Ázijská kuchyňa. Poludňajšie menu

Restaurant AMICI - pizza, burgre, krídielka, hranolky, nápoje, dezerty. Rozvoz. Catering.

Autocamping, autokemp. - ubytovanie štvorposteľové aj päťlôžkové chatky, - miesta pre 100 stanov a prívesy 50 karavanní - v areáli je reštaurácia a ohnisko - chatky 33 - 128 lôžok - denné menu - priehrada 100m - aquapark 5 min.