Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Pohostinstvo: -pizzeria, reštaurácia-kapacita 200 ľudí -denné menu aj so+ne -záhradka -pizza -bowling -gulečník -stolný futbal -herňa - Bonver Club -disko v piatok a sobotu -2x salónik (45+20 miest) -možnosť organizovania osláv

Reštaurácia u Tonka je nefajčiarska reštaurácia: - kapacita 60 osôb, - salónik pre 20 osôb, - valašské špeciality, domácej kuchyne, - denné menu Letná záhradka od mája do septembra: - kapacita 80, - zbierka starožitností, - catering. Ubytovanie v penzióne: - 2x štvorlôžková izba, - dvojlôžková izba - apartmán

Beef & Beer - steaková reštaurácia. Príprava mäsa na lávových kameňoch. Ďalšie specility: - hovädzie burgery - pečená hovädzie rebrá.

Reštaurácia. Napajedelská pivovar. Výroba, varenie piva: - Chmelnická svetlá 10 ° - Chmelnická svetlá 11 ° - Chmelnická polotmavé 11 ° - Chmelnická svetlá 12 °. predaj: - pivo v PET fľašiach - darčekový súdok piva. Možnosť organizovanie súkromných osláv, firemných večierkov.

Fast-foodová reštaurácia POE-POE ponúka lacné a pritom kvalitné jedlá. Ponúkame špeciality pre všetkých, ktorí majú radi slané či sladké dobroty a kvalitnú kávu. Všetky pokrmy sú pripravované priamo pred vami z kvalitných a čerstvých surovín.

Fast-foodová reštaurácia POE-POE ponúka lacné a pritom kvalitné jedlá. Ponúkame špeciality pre všetkých, ktorí majú radi slané či sladké dobroty a kvalitnú kávu. Všetky pokrmy sú pripravované priamo pred vami z kvalitných a čerstvých surovín.

Reštaurácia, piváreň Holešovská Kozlovna. Teplé jedlá slovenskej kuchyne. Denné menu. Tankové pivo.

Reštaurácia Zubrovna. Steaky, chuťovky na pivo. Šípkarský kútik. Tankové pivo Zubr Grand. Na čape: - Zubr Gradus, Yuzu limeta, rezané - Litovel Free, Premium Grand.

Naša firma Jitka Ridlová prevádzkuje reštauráciu Športové centum Otrokovice, ktorá Vám vrátane reštauračných služieb ponúka aj denné menu a rozvoz jedál. Pre svadobné hostiny, stretnutia s priateľmi, s rodinou a firemné akcie je k dispozícii: salónik, ktorý pojme až 50 osôb. Ďalej ponúkame tiež športové využitie v podobe squashu, bowlingu a ...

Reštaurácia s kapacitou 70 miest. - valašské špeciality a medzinárodnú kuchyňu - možnosť organizovania firemných akcií vrátane osláv Ubytovanie v 7 dvojposteľových izbách a 2 apartmánoch s WC, kúpeľňa, televízia, minibar aj bezdrôtové pripojenie k internetu.

Služby: - japonská reštaurácia Sushi v Zlíne. Pobočka: - Opava, U Fortny 49/10 tel.: 774216249.

Piváreň a nefajčiarska reštaurácia na Podhorí. Nájdete u nás aj detský kútik. Oddelené salóniky pre súkromné akcie Na čape 10 druhov pív.

Pohostinstvo: -pizzeria -jedáleň - denné menu -cukráreň -bowling -organizácia firemných a súkromných akcií, oslavy. Kapacita 130 osôb, salónik 30-130 osôb. Jedáleň: pondelok - piatok: 10:00 - 14:30. Bistro: pondelok – piatok: 7:00 – 14:30.

Indická reštaurácia. Jedlá indickej kuchyne, vegetariánske pokrmy.

Indická reštaurácia. Jedlá indickej kuchyne, vegetariánske pokrmy.

Novo zrekonštruovaný Relax Hotel Valaška s tradíciou od roku 1901 sa nachádza v horskej obci Horní Bečva, ktorá je celoročne turisticky vyhľadávanou destináciou. Vďaka svojej lokalite a ponúkaným službám je hotel ideálnym miestom pre Vašu dovolenku, oddych a relaxáciu počas celého roka. Máme pre Vás pripravené príjemné ubytovanie s celkovou ...

Penzión Oáza sa nachádza v kúpeľnom meste Luhačovice na hlavnej triede neďaleko od vlakovej a autobusovej stanice. Ponúkame Vám ubytovanie v 2 lôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením. Súčasťou penziónu je reštaurácia, cukráreň, bufet, v letných mesiacoch aj posedenie v záhradke s vonkajším grilom.

Štýlová reštaurácia Sedliacka KRČMA sa nachádza v centre mesta Otrokovice, len 15km od Zlína. Nájdete tu netradičné prostredie, preto je veľmi žiadaná pre organizovanie rodinné oslavy, svadby i firemné akcie. Možný je prenájom salónika, alebo celé reštaurácie. Naši hostia môžu ochutnať nielen hotové jedlá, minútky a denné menu - obedy, ale aj ...