Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Komfortné ubytovanie v moderných izbách s gastronomickým zázemím v hotelovej reštaurácii v Novom Jičíne.

Nefajčiarsky penzión s reštauráciou, vonkajšou záhradkou a detským ihriskom v obci malá Morávka

Hotel, ubytovanie: - izby s možnosťou prístelky - ubytovanie v chatovej osade - hotelový bar - reštaurácia Veranda.

Hotel. Ubytovanie: - 3 jednolôžkové a 9 dvojlôžkových izieb vybavených v trojhviezdičkovom štandarde, s vlastným sociálnym zariadením, TV, WiFi, telefónom. Reštaurácia: - stravovanie - kapacita 80 osôb.

Pension, penzión: - ubytovanie. Izby majú vlastné sociálne zariadenie, farebný TV so satelitným príjmom as možnosťou pripojenia k sieti internet. Apartmány majú navyše vírivú vaňu, minibar a vlastnú terasu s vonkajším posedením. Reštaurácia: - stravovanie. V reštaurácii je aj café-bar s ponukou veľkého množstva miešaných ...

Reštaurácia, stravovanie. Ubytovanie: - 4 dvojlôžkové izby, 2 jednolôžkové - celková kapacita 10 osôb.

Reštaurácia, bar, cukráreň:, hotel. Stravovanie, steaky, pizza, šaláty, gnochi, bezlepková pizza, domáce zákusky. Ubytovanie 3* hotel.

Hotel: - ubytovanie, 52 lôžok - jednolôžkové, dvojlôžkové a trojlôžkové izby (WC, sprcha). Reštaurácia: - stravovanie, 70 miest. Piváreň: - kapacita 45 miest. Salónik: - kapacita 30 miest - vhodný na organizovanie spoločenských akcií - svadby, promócie, večierky. Športové využitie: - fitcentrum - možnosť prenájmu 2 telocviční, ...

Pavel Machanec prevádzkuje novú reštauráciu v Ostrave, kde ponúka jedlá ako z poludňajšieho menu tak aj z jedálneho lístka. Má k dispozícii 2 salóniky s kapacitou 20 a 50 miest.

Služby: - reštaurácia, piváreň - herňa - bowling - pizzeria Alex - Disko club.

Kateřina Mecová prevádzkuje reštauráciu v Ostrave Petřkoviciach, kde ponúka denné menu aj na rozvoz do firiem a konečným spotrebiteľom.

Stravovanie: -reštaurácia -sklep, biliard -nonstop herňa.

Nefajčiarska reštaurácia, domáce výrobky

Reštaurácia Ostrava - Klimkovice. Hostinec U Feldov ponúka príjemné a štýlové prostredie, skutočnú domácu kuchyňu a istotu, že tu varíme z čerstvých surovín. Reštauráciu nájdete na námestí v Klimkoviciach hneď pri zámockom parku. 7 druhov pív na čape, kvalitná káva, domáce zákusky. Wifi, detský kútik, príjemná letná záhradka. V reštaurácii je k ...

Opravy cestných vozidiel Hostinská činnosť -Veľkoobchod a maloobchod

Vegetariánska a nefajčiarska reštaurácia: - stravovanie.

Športové zariadenia, centrum: - bowling (4 dráhy) - biliard - elektronické šípky - wi-fi zadarmo Pohostinstvo, stravovanie: - reštaurácia a pizzeria - vonkajšie posedenie - detské ihrisko - nefajčiarsky salónik.