Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Ponúkame ubytovanie v autokempe Podhradí, v chránenom údolí rieky Moravice. Možnosť pobytu v chatkách, zruboch, izbách v budove. Súčasťou areálu je reštaurácia.

Hotel. Ponúkané služby: - celoročné ubytovanie - kapacita 12 izieb, 21 lôžok, 9 prísteliek - stravovanie, reštaurácia (45 miest) - letná terasa (25 miest) - salónik (60 miest) s tanečným parketom a ozvučením, audio a video vybavenie a pripojenie k internetu - konferencie, školenia, semináre, svadby, oslavy - sauna, Whirpool, ...

Ubytovanie: - hotel. Reštaurácia: - denné menu.

Ubytovanie: -ubytovacia kapacita 28 miest -dvojlôžkové izby s prístelkou, WC**, sprchovací kút -dvojlôžkový apartmán -možnosť zapožičania televízora sa satelitným príjmom. Reštaurácia, bar: -stravovanie.

Ubytovanie v Jeseníkoch. Hotel. Reštaurácia.

ubytovanie: - hotel - chatky s vlastným sociálnym zariadením vhodné pre rodiny s deťmi, skupiny. Wellness procedúry: - masáže, zábaly - pivné, vínne kúpele - hydromasážne kúpele. Reštaurácia.

rodinný hotel Garni v podhorí Jeseníkov ponúka ubytovanie v dvojposteľových izbách v prvorepublikovom štýle. Súčasťou hotela je aj hotelová reštaurácia.

služby: - ubytovanie - apartmány - wellness - reštaurácia - bowling

HOSTINEC Vo dvore - pivovar - reštaurácia - penzion, ubytovanie.

Pivnice, hostinec: - prenájom sály. ubytovanie: - 8 izieb (22 osôb).

- ubytovanie v súlade s prírodou - vhodnosť na rekreáciu v každom ročné obdobie - svadby, školy, firmy, oslavy

- rozvoz jedla - pizza, burgery, krídelká - penzión - reštaurácia - blue-s bar

služby: - hotel - reštaurácia - Spa - golf

služby: - reštaurácia - penzión

Ubytovanie a reštaurácie - Penzión U Knopp - 11 útulných zariadenie s vlastným sociálnym zariadením - zabezpečenie celodenného stravovania, minutková kuchyne - 60 miest v záhradke a 70 miest v krčme - wi-fi v celom objekte

Reštaurácia - denné aj stále menu Ubytovanie - apartmány

Penzión HERMES Krnov, Ježník - ubytovanie - 18 izieb - reštaurácie - svadby, oslavy - raňajkové, denné menu

ubytovanie: - hotel. reštaurácia: - 2 salóniky (30, 60 osôb).

Štýlová reštaurácia s ubytovaním v Hradci nad Moravicí. Možnosť organizovania svadieb a osláv.

Penzión - ubytovanie - reštaurácia. Svadby na mieru - svadobný servis - zabezpečenie svadobného obradu, cateringu, altánku a párty stanov.