Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Zábavné centrum: -herňa - bowling, kolky, biliard nevýherné automaty, šípky, výherné automaty, samoobslužná ruleta, poker -reštaurácia.

Pizzeria - ponuka: -talianske cestoviny, pizza -široký výber pokrmov z hovädzieho, bravčového, teľacieho, kačacieho a kuracieho mäsa, ale aj rýb -doplnok k širokému výberu pokrmov ponuka čertvého SUSHI! -chutné dezerty alebo zmrzlina -letná záhradka, detský kútik -v záhradke juhoamerický gril.

Srdečná pohostinnosť rodinnej pivnice spojená s ochutnaním tunajších kvalitných vín Vám dá zabudnúť na všetky problémy aj všadeprítomný stres. V samotnej chladivej oáze posedíte v dvoch podlažiach s kapacitou až 90 osôb. Pivnica je na vlastnom pozemku s ovocným sadom a vinicami, takže je tu dostatok priestoru na nadýchanie sa sviežeho ...

Pohostinstvo, reštaurácia: Možnosť organizovania: -svadby, -promócie, -firemné akcie. Otváracia doba: pondelok - štvrtok 9:00 - 20:00 piatok 9:00 - 22:00 Sobota 10:00 - 23:00 nedeľa 11:00 - 21:00

Reštaurácia: -kapacita 70 miest. Kaviareň: -kapacita 45 miest. Parkovisko: 9 autobusov.

Reštaurácia, pohostinstvo. Ponuka: -príjemné posedenie v reštaurácii s kapacitou 45 miest -letná záhradka s kapacitou 30 miest -studená kuchyňa (šaláty, dezerty, poháre, obložené misy) -teplá kuchyňa (minútky, bezmäsité jedlá, diétne jedlá a všetko, čo k reštaurácii patrí) -vo všedný deň poludňajšie obedové menu (výber z piatich druhov ...

Reštaurácia: -vína -marinované steaky -cestoviny, obedové šaláty -špeciality na grile -bezbariérový vstup -letná záhradka. Služby: -spoločenské akcie -rauty -slávnostné hostiny až pre 80 osôb.

Reštaurácia, pizzeria, steak house: -slávnostné hostiny -rauty až pre 120 osôb -parkovanie -letná záhradka -pizza, piza -marinované steaky -cestoviny, rizota -špeciality na grile -burritos.

Výletná reštaurácia. Detský areál Eldorádo. Mini ZOO.

Reštaurácia: -steak restaurant -domáca kuchyňa.

Reštaurácia. Kužeľňa: 2 dráhy kolkov. Kapacita reštaurácie: 72 miest. Kapacita parkoviska: 14 miest.

Reštaurácia, vináreň: -minútková kuchyňa -zmrzlinové poháre -teplé múčniky -letná záhradka -ľadovú grécku kávu "frappé" -miešané nápoje -zeleninové šaláty.

Nefajčiarska reštaurácia - kapacita 70 - 80 miest - česká kuchyňa - WIFI pripojenie.