Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Reštaurácie a penzion - medzinárodná a česká kuchyňa

Reštaurácia zameraná na podávanie sushi, seafood, ustrice a grilované ryby v japonskom štýle. Obchod zameraný na predaj seafood, kvalitných vín a ďalších produktov dovezených priamo z Francúzska.

Penzión ***: -reštaurácia -Ubytovanie -umístění v centre mesta -Parkovisko -úschova cenných predmetov -úschova peňazí -nepřetržitá izbová služba -psům vstup povolený.

Ubytovanie, služby: - hotel - reštaurácia

Koski rekreačný areál: - chatky - zruby - apartmán - reštaurácia s ohniskom a grilom

Reštaurácia - hotové jedlá, výber polievok, ponuka predjedál, regionálne špeciality, mäsové jedlá, bezmäsité jedlá, výber zákuskov, prílohy, prenájom reštauračného priestoru, organizovanie osláv.

Vila Elis: - štýlová reštaurácia - školiace stredisko - multifunkčné stredisko.

Samoobslužná reštaurácia zameraná na poctivú českú kuchyňu.

Hotel Filipinum: - ubytovanie - reštaurácia - kongresové centrum

Rodinná reštaurácia a penzión - kapacita 18 lôžok v 6-tich izbách - štýlové vybavenie a sociálne zariadenie - reštaurácia 30 miest, česká i medzinárodnej kuchyne - možnosť chytenie a následný konzumovanie živého pstruha - svadobné obrady v súkromí - strážené parkovisko - kútik pre deti trampolína, ...

Zámok Ořechov - navštívte raj a inšpiráciu do života. Zámok Ořechov ponúka: - svadby, Romantický víkend, kongresové centrum, kultúrne podujatia, koncerty, divadelné predstavenia, teambuilding, obrady v kaplnke z 16. storočia, hostiny, školenia. Okolnosti vzniku zámku sa podľa dostupnej historickej literatúry datujú už v dobe renesancie, ...

Predmetom podnikania spoločnosti Koloc s.r.o. je vykonávanie všetkých zemných prác, demoláciou, búracích prác, inžinierskych sietí a tiež výkopov. Ďalej prevádzkujeme nákladné a nadmernú autodopravu a žeriavnícke práce. Sústreďujeme sa na stavby komunikácií občianskej infraštruktúry, obchodných centier a potravinárskych supermarketov. Spoločnosť ...

Reštaurácia v centre Prahy - Repre reštaurácie.

Prevádzkuje tri ubytovacie objekty v Prahe 1 a reštauráciu. ubytovanie: - Hotel Salvator (Truhlářská 10, Praha 1) - Salvator Superior Apartments (Revolučná 18, Praha 1) - Salvator Boutique Hotel (Žitná 45, Praha 1). Reštaurácia La Boca (Truhlářská 10, Praha 1): - španielska a argentínska kuchyne.

Ubytovanie Kaštieľ: - až pre 10 osôb v 3 apartmánoch - apartmány majú samostatné sociálne zariadenie, chladničku, televíziu, internet. - možnosť raňajok či polpenzie. Reštaurácia Kaštieľ.

Chuť tradičnej tureckej kuchyne môžete zažiť v našej reštaurácii Istanbul Kebab, ktorá sídli v samotnom centre Prahy. Ochutnať u nás môžete jedlá ako döner, kebab, haslamu, musakku, kofta či niektorý z báječných dezertov. K príprave našich jedál používame len kvalitné a čerstvé suroviny. Turecká reštaurácie:  - tradičná turecká kuchyňa  - ...