Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Reštaurácia La Maison du Marché zvíťazila na Riviére Môžeme sa tak honosiť titulom Juhomoravská reštaurácia roku 2016. Reštaurácia, stravovanie, menu.

Reštauráciu NA CHATE nájdete v Brne v Čiernych poliach, kúsok od centra mesta. Poludňajšie menu.

AirPlay, s.r.o. sa zameriava na pečenie, predaj a rozvoz pizze v Brne.

Reštaurácia: -domáca kuchyňa-STEAK HOUSE Plzeň. Ubytovanie: -8 izieb -kapacita 15 lôžok -možnosť prístelky -nadštandardné vybavenie izieb -televízia, satelit, chladnička, sociálne zariadenia vrátane sprchy alebo vane -možnosť využitia klimatizovaného vozidla -penzión-taxi -zaistenie prania bielizne pre hostí -v hoteli sú ...

Pavel Machanec prevádzkuje novú reštauráciu v Ostrave, kde ponúka jedlá ako z poludňajšieho menu tak aj z jedálneho lístka. Má k dispozícii 2 salóniky s kapacitou 20 a 50 miest.

Spoločnosť COLOSEUM RESTAURANTS s.r.o. prevádzkuje sieť talianskych reštaurácií a poskytuje cateringové služby. Služby: - reštaurácia - bankety, banket - cateringové akcie na mieru - coffee breaky - firemné obedy, večierky - firemné párty - gala večery - gala večera - garden party, barbecue - koktaily - kompletné ...

Služby: - reštaurácia, piváreň - herňa - bowling - pizzeria Alex - Disko club.

Kateřina Mecová prevádzkuje reštauráciu v Ostrave Petřkoviciach, kde ponúka denné menu aj na rozvoz do firiem a konečným spotrebiteľom.

Stravovanie: -reštaurácia -sklep, biliard -nonstop herňa.

Nefajčiarska reštaurácia, domáce výrobky

RESTET, spoločnosť s ručením obmedzeným prevádzkuje reštauráciu s dvoma salónikmi pre uskutočnenie rodinných oslav či firemných večierkov.

Reštaurácia Ostrava - Klimkovice. Hostinec U Feldov ponúka príjemné a štýlové prostredie, skutočnú domácu kuchyňu a istotu, že tu varíme z čerstvých surovín. Reštauráciu nájdete na námestí v Klimkoviciach hneď pri zámockom parku. 7 druhov pív na čape, kvalitná káva, domáce zákusky. Wifi, detský kútik, príjemná letná záhradka. V reštaurácii je k ...

Opravy cestných vozidiel Hostinská činnosť -Veľkoobchod a maloobchod

Vegetariánska a nefajčiarska reštaurácia: - stravovanie.

Hotel Bohmann sa nachádza vo veľmi obľúbenom stredisku Babylon. Toto stredisko sa nachádza 8km juhozápadne od Domažlíc. V blízkosti hotela sa nachádza rybník s trávnatou plážou a mnohými atrakciami. V hoteli sa nachádzajú jednolôžkové, dvojlôžkové aj trojlôžkové izby, každá s vlastným sociálnym zariadením. Samozrejmosťou je wifi pripojenie. v ...

Športové zariadenia, centrum: - bowling (4 dráhy) - biliard - elektronické šípky - wi-fi zadarmo Pohostinstvo, stravovanie: - reštaurácia a pizzeria - vonkajšie posedenie - detské ihrisko - nefajčiarsky salónik.