Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Pension Maxmillian je po generálnej rekonštrukcii a návštevníkom ponúka vkusne vybavené izby v kategórii vyšší štandard. K dispozícii je sedem izieb, z toho päť dvojlôžkových a dve trojlôžkové. Celková súčasná kapacita penziónu zahŕňa šestnásť osôb. Doplnenie ďalšou prístelkou či detskou postieľkou je možné - nutné avizovať ...

ubytovanie: - hotel - chatky s vlastným sociálnym zariadením vhodné pre rodiny s deťmi, skupiny. Wellness procedúry: - masáže, zábaly - pivné, vínne kúpele - hydromasážne kúpele. Reštaurácia.

Reštaurácia: -kapacita 80 miest -moravská kuchyňa -spoločenské akcie. Ubytovanie, penzión: -celková kapacita 15 lôžok. Vybavenie izieb: -chladnička, minibar, televízia, satelit, telefón, wi-fi -Každá izba má WC a kúpeľňu. Služieb: -catering.

Rekreačné stredisko Hálov mlyn sa nachádza v prostredí prírodného parku Údolie Bieleho potoka, ktoré sa tiahne od Veverskej Bítýšky až k Veľkej Bíteši. Široké možnosti športového a kultúrneho vyžitia. Ubytovanie v chatkách, karavanoch, stanoch. Reštaurácia a Krčmička.

Komfortný hotel v krásnom prostredí lesov 30 km od Brna pri exite D1 v lokalite "U deviatich krížov". Kapacita hotela 80 lôžok, reprezentatívne školiace priestory. Reštaurácia s veľkou terasou, parkovisko, wifi. Hotel je bezbariérový.

Služby: -reštaurácia -ubytovanie -svadby, promócie, večierky zábavné, firemné -denný bar -veľká sála (80 hostí) -malá sála-uzavretá spoločnosť -záhradka -v letných mesiacoch vonkajšie grilovanie. 14x2lôžková izba 6x3lôžkové izby 4x apartmány. Školenia, teambuilding, firemné prezentácie.

rodinný hotel Garni v podhorí Jeseníkov ponúka ubytovanie v dvojposteľových izbách v prvorepublikovom štýle. Súčasťou hotela je aj hotelová reštaurácia.

Surmár, s.r.o. prevádzkuje klubovú reštauráciu a zameriava sa na organizovanie spoločenských akcií.

Hotel: - ubytovanie v dvoch až päťlôžkových izbách - k dispozícii Wi-Fi pripojenie k internetu - úschovňa bicyklov aj motocyklov - detský kútik a parkovisko. Služby: - reštaurácia - organizovanie svadieb, rodinných osláv, škôl v prírode, firemných akcií.

služby: - ubytovanie - apartmány - wellness - reštaurácia - bowling

Hotel. Ubytovanie. Hotel sa nachádza 20km od Brna, smer Viedeň. Celková kapacita 32 lôžok v 11 nadštandardne vybavených izbách, nefajčiarska reštaurácia, fajčiarska piváreň, vináreň, salónik, konferenčná miestnosť, vonkajšie posedenie, wellnes centrum sauna, vírivka. Podzemné aj vonkajšie parkovisko.

Hotel Palacký - trojhviezdičkový hotel: -celoročné ubytovanie v Brne -40x dvojlôžková izba (na izbe sociálne zariadenie, chladnička, TV, SAT, telefón, pripojenie k internetu) -800-1000 lôžok v období jún.-pol. septembra -stravovanie pre skupiny v Pizzerii Mozzarella alebo na Menze Koľajnej podľa dennej ponuky -prenájom výukových a školiacich, ...

HOSTINEC Vo dvore - pivovar - reštaurácia - penzion, ubytovanie.

Pivnice, hostinec: - prenájom sály. ubytovanie: - 8 izieb (22 osôb).

Jedinečný výhľad na Brno. ubytovanie: -Hotel -33 izieb, 4 apartmány a imobilných izba -Celkom 59 lôžok -vybavení izieb (TV, telefón, minibar, kompletné sociálne zariadenie, trezor). reštaurácia: -zastřešená terasa -pivnice -2x salónik pre 50 a 20 osôb -1x salónik 25 osôb -1x salónik 15 osôb -firemní školenie -rauty -svadobné ...

Hotel Olga s.r.o. poskytuje ubytovanie v 20 izbách s kapacitou až 50 osôb as hotelovou reštauráciou s možnosťou rôznych osláv a akcií.

Ubytovanie hotelového typu 220 lôžok: -jednolôžková 700, - -dvojlôžková izba v štúdiu 750, - -dvojlôžková 900, - -dvojlôžková s vaňou 1000, - -dvojlôžková VIP 1200, - -trojlôžková izba v štúdiu 990, - -trojlôžková 1200, - -Suite 1200, -. Bezbariérový prístup, WC, sprcha alebo vaňa, TV-SAT, chladnička, telefón, pripojenie na internet. V ...

Novootvorený rodinný penzión, penzión, ubytovanie. Celoročné ubytovanie v penzióne. -rekreácia -dovolenka -služobná cesta -nocľah. Ubytovanie pri BVV (veľtrhy, výstavy) . -kapacita penziónu je 24 lôžok: -6x 4-lôžkové izby s vlastným sociálnym zariadením, klimatizáciou, televíziou a pripojením na Internet -stravovanie možné v ...

Vinársky dom - ubytovanie, penzión. Organizovanie firemných akcií, rodinných osláv, svadieb. Reštaurácia. Vinotéka a predaj vín. Požičovňa bicyklov.

Penzión, ubytovanie: -3x dvojlôžková izba -1x trojlôžková izba -1x štvorlôžková izba -súčasťou každej izby je sociálne zariadenie. Reštaurácia: -kapacite 55 osôb -organizácia podujatí a osláv -svadby, jubileá, zrazy, firemné školenia.

VULCANO s.r.o. je prevádzkovateľom penziónu a reštaurácie U Jessyho. Penzión má 2x dvojlôžkové a 4x trojlôžkové izby.

- ubytovanie v súlade s prírodou - vhodnosť na rekreáciu v každom ročné obdobie - svadby, školy, firmy, oslavy

- rozvoz jedla - pizza, burgery, krídelká - penzión - reštaurácia - blue-s bar