Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Penzión leží na úpätí hory Studenec v obci Studený - na okraji Českosaského Švajčiarska. Ponúkame: - 50 lôžok - reštaurácia, bar, sála - sauna, tenis - vonkajší bazén, detské ihrisko - psy povolené - školy, škôlky, liečebné pobyty mládeže - školenie firiem - zvýhodnené pobyty pre skupiny - zvýhodnené týždenné pobyty - ...

Služby: - reštaurácia - rybie špeciality. Predaj: - ryby.

Maloobchod, predaj: -údeniny kuracie, morčacie -mäso kuracie, králičie, morčacie.

Radničná reštaurácia: - 15 miest pre fajčiarov - dve miestnosti s celkom 46 miestami vyhradenými len pre nefajčiarov.

Matyho chálka s.r.o. zabezpečuje cateringové služby, prevádzkuje e-shop a bistro, k dispozícii je aj sála pre rôzne oslavy, svadby a konferencie s kapacitou približne 40 osôb.

BRAM KITCHEN & COFFEE je rodinná reštaurácia z Třebíča, ktorá sa zameriava predovšetkým na podávanie obedov a kuchyňu z celého sveta.

Pstruhárstvo - odchov Pstruha dúhového - rybolov. Rybárska bašta - reštaurácia. Sádky Jánske Kúpele, Areál Hasičskej školy, 749 01 Rybárska bašta a rybolov Staré Těchanovice 46, Areál Dávidovho mlyna, 749 01