Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Hotel - kapacita 38 lôžok - ubytovanie v 2 - 6 lôžkových izbách s možnosťou prístelky - izby vybavené TV, SAT - v blízkosti ski areály a bežecké trate - možnosť konferencií a školení Nefajčiarska reštaurácia - kapacita 49 miest - pivo KRAKONOŠ - detský kútik - salónik s TV, SAT a DVD ...

Reštaurácia. Príjemné prostredie, široký výber tradičných aj neobvyklých jedál. Možnosť organizovania rôznych spoločenských akcií v reštaurácii ako aj v salóniku (klimatizovaný), rodinné oslavy, svadby, bankety, podnikové večierky a pod. Záhradka pre 50 osôb.

Reštaurácia - steaková reštaurácia - medzinárodná kuchyňa

Reštaurácia - teplé jedlá - alkoholické a nealkoholické nápoje.

Pohostinstvo: -reštaurácia - kapacita 45 miest: -stravovanie - menu,hotovky,minútky, rybie a zverinové špeciality -letná zastrešená záhradka - kapacita 50 miest -letné víkendové grilovanie. Možnosť organizovania rodinných a firemných akcií.

Reštaurácia a vináreň U kapra. Letná záhradka. Ponuka skvelého vína a vychladených alkoholických aj nealkoholických nápojov. Možnosť rezervácie priestorov pre firemné akcie, svadby aj rodinné oslavy.

Spoločnosť zaoberajúca sa zabezpečovaním cateringových služieb, požičiavaním a prenájmom gastronomického vybavenia a prevádzkou Restaurantu Třeboradice, Cantina a kaviarne Adria.

Prevádzka festivalovej reštaurácie a živou produkciou.

Hostinská činnosť: - turecká restarauce - ponuka tureckých špecialít a alkoholických aj nealkoholických nápojov.

Hostinská činnosť: - reštaurácia: - denné menu - česká kuchyňa - pivo z tanku - salónik pre súkromné akcie - letná záhradka.

Hostinská činnosť: - reštaurácia - kapacita 80 miest: - slovenské špeciality. Možnosť organizovania súkromných osláv: - salónik 40 miest - sála pre 120 osôb.

Krčma Na blbom mieste: - poludňajšie menu 4 druhy - 50 miest - záhradka 25 miest - wifi - rauty, oslavy, svadby, catering, grilovanie - každé 6té pivo zadarmo - každé 29té menu zadarmo - rozvoz grilovanej pochúťky do domu - rozvoz jedla do domu, do firiem po okresoch Uherské Hradiště a Zlín zadarmo!

-Veľkoobchod a maloobchod Hostinská činnosť Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Hostinská činnosť: - pizzeria, pizzeria - kapacita 60 osôb: - pizza, cestoviny, šaláty. Rozvoz pizze až do domu. Letná záhradka.