Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia

Ranč: -jazdectvo Reštaurácia. Maloobchod, predaj, e-shop: -biomaso

Hotel: -ubytovanie v 30 izbách -izby sú vybavené TV, telefónom, kúpeľňou sa sprchovacím kútom a WC -reštaurácia s prevažne českou kuchyňou -k dispozícii kongresová sála až pre 100 osôb a ďalšie tri salóniky s kapacitou 30, 20 a 10 miest -hotelové wellnes centrum.

Hotel LONY - izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, chladničkou, TV, rádiom a DVD - kapacita 78 lôžok - jedno, dvoj, troj, štvorlôžkové izby a apartmány - každá izba má vlastné WC, sprchu, TV + satelit, pripojenie k internetu WiFi - vírivka - infrasauna - parkovisko v uzavretom areáli hotela - salónik 50 ...

Hotel **** -ubytovanie -reštaurácia -liečebné procedúry -wellness procedúry.

Luxusný hotel v centre Prahy Luxusný hotel priamo na Václavskom námestí Hotel na Václavskom námestí Ubytovanie pre náročnú klientelu Ubytovanie, hotel, reštaurácia.

Hotel: -ubytovanie -dvojlôžkové, trojlôžkové a štvorlôžkové izby s príslušenstvom, TV, rádiom -juhočeská kuchyňa -zimná terasa -školenie firiem -sprostredkovanie lovu zveri, hubárčenie -sauna, biliard, fitnes, vlastné športové ihrisko, vlastné rybník na rybolov aj kúpanie.