Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Admiral club - reštaurácia - bowling - diskotéka, disco.

Hotel, ubytovanie: - reštaurácia - vináreň - wifi pripojenie - salóniky - školiaca sála.

Reštaurácia Rigoletto - talianske špeciality.

Reštaurácia - medzinárodná kuchyňa Skúsenosti s modernou kuchyňou nám pomáhajú vytvárať novú stredoeurópsku cestu s nadväznosťou na tradičné pokrmy. Ponúkame slovenské špeciality a máme širokú sezónnu ponuku, ktorá obohacuje stály jedálny lístok.

Hotel - kapacita ubytovania 30 lôžok s vlastným sociálnym zariadením - reštaurácia.

Reštaurácia - poludňajšie a stále menu - organizovanie dní medzinárodných kuchýň - letný gril so záhradkou - televízne prenosy športových zápolení - vonkajšie detské ihrisko Cateringová činnosť

Rodinný penzión - celková kapacita 21 lôžok - dvojlôžkové izby, apartmán - možnosť rybárčenia vylovenú rybičku ihneď pripraví kuchár v kuchyni - organizovanie svadby, rauty, školenia, firemné akcie - darčekové poukazy Reštaurácia - kapacita 45 osôb - záhradka - grilovacia záhrada Sauna - bazén Squashové ...

Lyžiarsky areál. Spoločnosť Arrakis, spol. s r.o. Vám ponúka príjemné ubytovanie v Krkonošiach, vrátane výbornej kuchyne, skvelé podmienky na lyžovanie a bowling vo svojich prevádzkach Zelený Mlyn a Národný dom v Žacléri av Doske Dole.

Ubytovanie: -dve a trojlôžkové izby, -rodinné apartmány. Uschovňa bicyklov a lyží. Wifi. Reštaurácia.

Autocamp, autokemping. Ubytovanie: -chaty -ubytovňa -prípojky pre karavany -miesta pre stany. Šport: -ihrisko na nohejbal, volejbal a basketbal v areáli -malé ihrisko s pieskoviskom, kolotočom a hojdačkami. Reštaurácia: -k reštaurácii patrí malá predzáhradka.

Reštaurácia - teplé a studené jedlá - kapacita 80 miest - salónik pre 35 a 50 osôb - sála pre 250 osôb