Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Rekreačné stredisko - ubytovanie 21 chatiek - kemp - s vlastným sociálnym zariadením - celková kapacita 123 lôžok - reštaurácia s možnosťou plnej penzie.

Ubytovanie - dvoj, troj, štvor a päťlôžkové izby. Reštaurácia - nefajčiarske prostredie - kapacita 35 miest - vonkajšia záhradka s ohniskom a grilom - možnosť organizovania svadby, rauty, firemné večierky a spoločenské stretnutia. Sauna.

Reštaurácia: -výborná kuchyňa -zimná záhrada 30 miest -celoročná prevádzka -možnosť parkovania autobusov. -novo wellness v objekte /sauna, vírivka, bazén/

Reštaurácia a bowling v Českých Budějoviciach.

Hotel *** v blízkosti Lipenského jazera: -ubytovanie -40 izieb (93 lôžok) -reštaurácia -bar s krbom -fitness -sauna -požičovňa lodí a horských bicyklov.

Berry's Juice & Smoothies Predaj juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťava z ovocia a zeleniny. Zachováva si maximum všetkých vitamínov, minerálov, enzýmov a stopových prvkov. Smoothie je hustý brat Fresh. Má väčší podiel mixovaného ovocia oproti odšťavenému, alebo je doplnený jogurtom. Je plný vlákniny a poriadne zasýti.

Služby: - reštaurácia - salónik (50 miest) - sála (350 miest)

Hotel**** - ubytovanie Služby: - wellness Reštaurácia.

Doprava, špedícia - cestná nákladná doprava - skladovanie. Čerpacie stanice. Reštaurácia.

Služby: - reštaurácia - vináreň - salónik (10 miest) - ubytovanie

Zámok. Vinárstvo, vínne pivnice. Výroba, predaj: -víno Služby: -reštaurácia -cukráreň Organizovanie: -svadby -hostiny