Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Reštaurácia, reštaurácia. Menu. zameranie na ryby a sushi.

Reštaurácia, stravovanie. Kapacita 100 miest + salónik. Našu reštauráciu nájdete v bývalom objekte Lipsko, pochutnať si u nás môžete na medzinárodnej kuchyni, pizze, cestovinách, steaku. Každý víkend pre Vás pripravujeme rôzne HOT TIP akcie. Na zapitie točíme Plzeň, Gambrinus, Fénix a nealko Birell.

Prevádzka: - kaviarní, reštaurácie, rýchleho občerstvenia na letisku Václava Havla

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia

Penzión, hostel - ubytovanie hotelového typu - reštaurácia.

Prevádzkovateľ siete reštaurácií BurgerKing® Prevádzkárne: BK Praha Florenc: UAN Florenc, Křižíkova 2110/2b, Praha 8 florenc@bkteam.cz, tel. 222 310 442 BK Praha Václavské nám., V Smečkách 33, Praha 1 vaclavak@bkteam.cz, tel. 725 412 027 BK D11 diaľnice D11 3. km smer HK pocernice@bkteam.cz, tel. 281 868 598 BK Praha Chodovská, ...

Ubytovanie, služby: - hotel - reštaurácia - wellness - konferencie, svadby

L-Club penzión: -reštaurácia -ubytovanie v dvoch až štvorlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením, televíziou a satelitom -možnosť parkovania -internet na izbe -wellness.

Penzión - ubytovanie v 2 - 3 lôžkových izbách Reštaurácia - možnosť organizovania firemných a spoločenských akcií Vináreň

Reštaurácia: -50 miest -k dispozícii dve sály 500 miest -pivo Plzeň, Čierna hora -zaistenie rauty, svadby, oslavy -stravovanie aj pre zájazdy (len na objednávku).

Reštaurácia Kiwi Raw Food Reštaurácia živej stravy Klub zdravých raňajok

-Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná ...

Tulip Reštaurácia, stravovanie. Menu. Nefajčiarska reštaurácia.

Reštaurácia La Bouchée: -gastronomický podnik sa špecializuje na jedlá z kvalitných čerstvých surovín, biopotravín a jahňacieho mäsa -inšpirácia domácej francúzskej kuchyne.

Reštaurácia. Ďalšia prevádzkareň: Reštaurácia Lokáda Pri priehone 320/1, 170 00 Praha tel. 603837927