Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Maloobchod, predaj: -potraviny -zmiešaný tovar. Pohostinstvo: -súkromné večierky, narodeninové akcie (35 osôb) -posedenie na terase (45 osôb)

Ubytovanie, služby: - hotel - reštaurácia - wellness

Rezort Green Valley. Rekreačný areál. Služby: - ubytovanie - reštaurácia Možnosť organizovania: - teambuilding - firemné akcie - svadby.

Barokový statok Benice. Žrebčín Favory. Penzión. Reštaurácia.

Služby: - reštaurácia - pizzeria - rozvoz jedla

Služby: - reštaurácia - catering Fínska sauna Ubytovanie: - nadštandardne vybavené bytové jednotky

Kúpele. Služby: -bazén -soľná jaskyňa -požičovňa športových potrieb -kozmetika -kaderníctvo -pedikúra -wellness -restaurant -tenisový areál

Hotel**** - satelitná TV - WIFI pripojenie - wellness centrum Reštaurácia ROKOKO - príjemné prostredie - presklená terasa s výhľadom na záhradu - otvorené iba na raňajky a na organizovanie podujatí - organizovanie večierkov, svadobných osláv a pod. na kľúč

Areál Mladé Buky. - športové vyžitie - reštaurácia.

Reštaurácia: - ázijská kuchyňa v špičkovom prevedení - sushi a ďalšie ázijské jedlá rozvážame po celom Brne - pripravíme sushi aj u vás doma - organizujeme kuchárske kurzy.

Reštaurácia a pizzeria Kanada Holešov uspokojí aj náročných zákazníkov. Organizujeme svadobné hostiny, rodinné oslavy aj firemné akcie. Naša kuchyňa sa zameriava na zážitkovú gastronómiu - používame len kvalitné potraviny a pripravujeme jedlá tak, aby nestratili nič zo svojej chuti, živín ani vitamínov. U celého sortimentu jedla a pizze ...

Reštaurácia: - japonská kuchyňa - ázijská kuchyňa - sushi.

Pizzeria di gusto. Veľký výber pizz zo slovenských i originálnych talianskych ingrediencií v dvoch veľkostiach 33 a 45cm, výber veľkých obedových aj malých šalátov a sendviče z domáceho pečiva - panini.