Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Útulná reštaurácia s kapacitou 40 miest s novým barom, ktorý disponuje šiestimi kohútovým výčapným zariadením, kde Vám môžeme ponúknuť viac druhov domáceho piva z minipivovaru Pri troch ružiach aj Plzenské pivo, ktoré čapujeme z tanku. Môžete si pochutnať na špecialitách Českej i zahraničnej kuchyne.

Pohostinstvo, reštaurácia: - nefajčiarska jedáleň - výčapná miestnosť - hotové jedlá, minútky, diétne jedlá - možnosť organizovať hostiny, oslavy, svadby, rauty, školenia atď.

Hostinská činnosť Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí

Reštaurácia: - 15 druhov poludňajšieho menu + minútková česká i zahraničná kuchyňa - rozvoz menu po Olomouci zadarmo - možnosť organizovania svadieb, promócií, firemných akcií a smútočných hostín - salónik (30 miest) - WIFI.

V Delano cocktail bar & cafe nájdete: - Cocktail bar, kde miešame koktejly poznáme po celom svete, a aj vy si môžete namiešať svoj vlastný koktail - cafe bar, v ktorom si vychutnáte kávu značky Janus - reštaurácii.

prevádzka reštaurácie v prístave na Baťovom kanáli v Starom Meste

Hostinská činnosť -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Zloženie izieb: -30 dvojlôžkových, vaňa alebo sprcha. Kategória: -hotel*** s celoročným ubytovaním. Vybavenie objektu: -reštaurácia, kaviareň a denný bar 50 miest -možnosť ubytovania so psami. Prenájom: -nebytové priestory na kancelárie

Kategória: -penzión s celoročným ubytovaním -školenia a oslavy -svadby. Zloženie izieb: -10 dvojposteľových izieb -2 apartmány. Vlastné sociálne zariadenie. Pohostinstvo: -reštaurácia a bar -letná záhradka -Vínna pivnica.

Hostinská činnosť. Pohostinstvo, reštaurácia: - česká kuchyňa - obedové minútky, denné menu - hotové jedlá, hotovky. Letná záhradka.

Motorest, pohostinstvo: - reštaurácia, hostinec - závodné stravovanie - rozvoz do firiem a domácností - možnosť organizovania súkromných osláv

Kaviareň, reštaurácia. Široká ponuka: -káva (50 druhov) -nápoje -dezerty -palacinky -cestoviny -šaláty -menu, hotové jedlá. Zaistíme pre Vás akúkoľvek spoločenskú akciu - raut, banket, súkromnú oslavu, svadobnú hostinu, narodeniny, výročie, grilovanie, koktail párty, coffee break či garden party.

Projektová činnosť vo výstavbe -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Hostinská činnosť Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Motel ponúka: -ubytovanie v 6 dvojlôžkových a 2 jednolôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením, TV, telefónom -reštaurácia s barom a záhradnou terasou pre 55 osôb. Grilovanie v záhradke. Organizovanie firemných a rodinných osláv.

Hostinská činnosť Výroba, výdaj a predaj hotových pokrmov s výberom z troch jedál denne. Každý deň čerstvej suroviny v súlade s hygienickými normami. Čisté, pokojné prostredie - domáca strava. Priaznivé ceny. Možnosť odberu obedov cez dovozovú službu.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo Hostinská činnosť Cestná motorová doprava - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou presahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na ...

Služby: - reštaurácia - pizzeria - rozvoz - catering

Hotel: - 24-32 lôžok - chladnička, minibar, Wi-fi, sprcha, telefón, TV na izbe, wc - reštaurácia - denné menu - detské ihrisko - záhradka - organizovanie svadieb a obradov.

-Fotografické služby -Veľkoobchod a maloobchod Masérske, rekondičné a regeneračné služby Hostinská činnosť

Sprostredkovanie obchodu a služieb. Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov. Veľkoobchod a maloobchod. Hostinská činnosť. Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín.