Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Hostinská činnosť. Reštaurácia: - denné menu - pizza, pizzeria - jedlá v talianskom štýle.

Perfektný hotel na Hornej Bečve v Beskydoch. 141 lôžok, 57 izieb, skvelé wellness, mnoho možností vyžitia v lete aj zime. Reštaurácia s výbornou kuchyňou a miestnymi špecialitami.

Ponúkame ubytovanie v penzióne v centre obce Horní Bečva, v blízkosti Rožnova pod Radhoštěm v Beskydoch. Penzión je vhodný pre rodiny s deťmi, firemnú klientelu a seniorov. Služby: - ubytovanie v dvojposteľových izbách, izba s terasou, apartmán. - izby sú vybavené štýlovo s nábytkom z masívu, TV, kúpeľňou - ponúkame pobytové balíčky za výhodnú ...

Indická reštaurácia. Ďalšia prevádzka Konviktská 9, Praha 1 tel. 222 211 462 email: konviktska@tikka.cz

Reštaurácia. Nefajčiarska kaviareň a denný bar so zameraním na dezerty, zmrzlinu, výbornú kávu a miešané nápoje. Kapacita 35 osôb - bar 11 osôb - kaviareň 18 osôb - záhradka (vonkajšie posedenie) 12 osôb. Zameranie na cukrárinu (cukráreň). Vlastná výroba zmrzliny.

Reštaurácia - studená aj teplá kuchyňa - alkoholické a nealkoholické nápoje - možnosť organizovania osláv, podujatí, večierkov - bar.

Reštaurácia - originálna talianska kuchyňa.

Reštaurácia - jedlá na grile

Reštaurácia, pizzeria, bowling. Možnosť opriadania súkromných i firemných akcií. Bowling.

Reštaurácia: -denné menu, hotovky, minútky, pizza, šaláty -letná terasa -salónik.

Služby: - reklama - PR - organizovanie firemných a spoločenských akcií - catering