Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Penzión Vion sa nachádza na západnom predmestí Plzne na cestnej trase smerom na Striebro, Rozvadov, cca 100m za hotelom York.Od centra je vzdialený približne 5km, v dosahu MHD a spojenie ČD, 10 min.od nákupného centra Borské polia. Penzión sa nachádza neďaleko priehrady Hracholusky, v blízkom okolí sa nachádza Benediktínsky kláštor Kladruby, ...

Reštaurácia, pizzeria: - poludňajšie menu - pizza. Služby: - rozvoz pizze, jedla.

Penzión U vodníka Kebuleho - ubytovanie v apartmánoch - reštaurácia.

Wellness & spa: -luxusný hotel v kúpeľoch Luhačovice -hotel s rodinnou atmosférou -relaxácia s priateľmi, športovanie -firemné akcie, teambuilding, konferencie -wellness pobyty -romantický pobyt.

Ubytovanie: - penzión. Reštaurácia: - salónik (30 miest).

Reštaurácia: - talianska kuchyňa - pizzeria.

Služby, príprava, kuchár: - japonská kuchyňa - kurzy prípravy sushi - rozvoz sushi.

Hotel - ubytovanie - konopné kúpele - pivovar - reštaurácia.

Pizzeria, reštaurácia - široká ponuka pokrmov a pizze - rozvoz pizze. Prevádzková doba: pondelok až štvrtok 10:30 - 22:00 piatok až sobota 10:30 - 23:00 nedeľa 10:30 - 21:00

Reštaurácia - folklórne večery s cimbalovou hudbou a ukážkami ľudových tancov - tradičná česká a slovenská kuchyňa, krajové špeciality.