Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Penzión Vltava - Ubytovňa Amaco je umiestnená v Robotníckej ul. 35 v Prahe 7 - Holešoviciach. Ponúkame kvalitné a čisté ubytovanie na 1, 2, 3 a 4 lôžkových izbách. Na ubytovni sú spoločné WC a sprchy, k dispozícii kuchynka. Pravidelné každodenné upratovanie, WIFI po celom objekte ZADARMO. Možnosť občerstvenia v reštaurácii, ktorá je otvorená iba ...

Reštaurácia U Broncov - reštaurácia má kapacitu 60 miest, v letných mesiacoch je k dispozícii aj záhradka s kapacitou 25 miest - organizovanie súkromných akcií, osláv narodenín, promócie, svadby alebo firemný večierok.

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia

Ubytovanie, hotel: -reštaurácia -welness -poriadanie -svadby a oslavy, školenia a konferencie.

Novo zrekonštruovaný a moderne vybavený hotel Colloseum poskytuje svojim hosťom ubytovanie v 20 komfortných izbách. Vybrať si môžete dvojlôžkovú izbu štandard, plus či podkrovné štúdio. Ďalej je náš hotel vybavený reštauráciou, zmenárňou a bezpečnostnými schránkami na cennosti. Vďaka svojej polohe v strede Prahy to od nás nemáte nikam ďaleko. ...

Reštaurácia, pizzeria: - denné menu - rozvoz jedál, tel.: 773 171 799.

Reštaurácia - kapacita reštaurácie je 50 osôb, v letných mesiacoch je otvorená záhradka - možnosť organizovania svadobných hostín, rautov, grilovacích akcií a firemných osláv a večierkov.

Pivovar, výroba: - pivo, piva Služby, ubytovanie: - hotel - reštaurácia

Služby: -motorest -reštaurácia -teplá aj studená kuchyňa -denné menu -alko -nealko -organizácia rodinných osláv, svadby, zájazdy Pondelok-Piatok menu, polievka zadarmo Zaistíme posedenie v pivnici a urobíme raut podľa Vášho priania.

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia - wellness

Chov: - kone - hospodárske zvieratá. Služby: - reštaurácia - ustajnenie koní - vychádzky na koňoch. Výroba, predaj: - kravské, kozie mlieko - tvaroh, syry - vajcia.

Hotel***. Ubytovanie: -3 jednolôžkové izby -23 dvojposteľových izieb -2 apartmán. Vybavenie izieb: -sprchovací kút -WC na izbe -telefón -televízor -satelit -minibar. Služby: -výťah -izbový servis od - do -sekretárske a faxové služby -úschovňa cenných predmetov -pranie a žehlenie -zmenáreň.

Vsacký Cáb – vrchol, na ktorého južných svahoch sa nachádza prírodná rezervácia Kutaný a Halvovský potok. Služby: - ubytovanie - hotelová reštaurácia, terasa s obsluhou, posedenie na terase - sauna a whirlpool (na objednávku) - cyklo trasy - bežecké stopy V zimnom období: - lyžiarsky vlek s prevýšením 50 ma dĺžkou 320 m - ...

Reštaurácia PANOPTIKUM je obľúbená pre svoju neopakovateľnú domácku atmosféru a výhodnú polohu v centre mesta. Reštaurácia s kapacitou 70 miest ponúka stravovanie formou poludňajšieho menu (pondelok - piatok od 11 do 14 hodín), a ďalej stály jedálny lístok bohatého výberu. (pondelok – piatok od 14 hod., v sobotu celý deň) pozri Jedálny ...