Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Pizzeria a Hotel Na Starej pošte - reštaurácia má kapacitu 90 miest - ubytovanie ponúka jednolôžkové a dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky, prípadne až štvorlôžkové apartmány - izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, televíziou a pripojením k internetu.

Penzión Vltava - Ubytovňa Amaco je umiestnená v Robotníckej ul. 35 v Prahe 7 - Holešoviciach. Ponúkame kvalitné a čisté ubytovanie na 1, 2, 3 a 4 lôžkových izbách. Na ubytovni sú spoločné WC a sprchy, k dispozícii kuchynka. Pravidelné každodenné upratovanie, WIFI po celom objekte ZADARMO. Možnosť občerstvenia v reštaurácii, ktorá je otvorená iba ...

Reštaurácia U Broncov - reštaurácia má kapacitu 60 miest, v letných mesiacoch je k dispozícii aj záhradka s kapacitou 25 miest - organizovanie súkromných akcií, osláv narodenín, promócie, svadby alebo firemný večierok.

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia

Ubytovanie, hotel: -reštaurácia -welness -poriadanie -svadby a oslavy, školenia a konferencie.

Novo zrekonštruovaný a moderne vybavený hotel Colloseum poskytuje svojim hosťom ubytovanie v 20 komfortných izbách. Vybrať si môžete dvojlôžkovú izbu štandard, plus či podkrovné štúdio. Ďalej je náš hotel vybavený reštauráciou, zmenárňou a bezpečnostnými schránkami na cennosti. Vďaka svojej polohe v strede Prahy to od nás nemáte nikam ďaleko. ...

Reštaurácia, pizzeria: - denné menu - rozvoz jedál, tel.: 773 171 799.

Reštaurácia - kapacita reštaurácie je 50 osôb, v letných mesiacoch je otvorená záhradka - možnosť organizovania svadobných hostín, rautov, grilovacích akcií a firemných osláv a večierkov.

Pivovar, výroba: - pivo, piva Služby, ubytovanie: - hotel - reštaurácia

Služby: -motorest -reštaurácia -teplá aj studená kuchyňa -denné menu -alko -nealko -organizácia rodinných osláv, svadby, zájazdy Pondelok-Piatok menu, polievka zadarmo Zaistíme posedenie v pivnici a urobíme raut podľa Vášho priania.

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia - wellness

Chov: - kone - hospodárske zvieratá. Služby: - reštaurácia - ustajnenie koní - vychádzky na koňoch. Výroba, predaj: - kravské, kozie mlieko - tvaroh, syry - vajcia.

Hotel***. Ubytovanie: -3 jednolôžkové izby -23 dvojposteľových izieb -2 apartmán. Vybavenie izieb: -sprchovací kút -WC na izbe -telefón -televízor -satelit -minibar. Služby: -výťah -izbový servis od - do -sekretárske a faxové služby -úschovňa cenných predmetov -pranie a žehlenie -zmenáreň.