Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Motorest, reštaurácia: - minútkové jedlá - pizza.

Ubytovanie: - penzión - konferenčné priestory. Reštaurácia: - tel.: 499692926

Reštaurácia: -teplé jedlo -menu -poludňajšie menu -sezónna ponuka -gastronomické akcie -vlastný catering. Organizujeme rôzne akcie, oslavy, rauty a svadby.

Služby: -reštaurácia -kaviareň -rozvoz jedál, obedov, Hodonín a okolie -rozvozy do firiem, domácností -verejné stravovanie -denný výber z niekoľkých jedál -samoobslužná reštaurácia -klasické české jedlá -predaj zákuskov, sladkého i slaného pečiva -studené kuchyne – šaláty, chlebíčky -teplé a studené nápoje -rodinné ...

Rodinný pivovar - výroba tradičných aj netradičných pív. Reštaurácia Olivov pivovar - denné menu, stála ponuka. Pivné kúpele a masáže. Ubytovanie v pivovare.

Služby: - pizzeria Prevádzkareň Prachatice: Husova 106 tel.: 388 316 950, 602 520 560

Pizzeria - široká ponuka pizze a šalátov - rozvoz pizze.

Služby: - reštaurácia Jedáleň COGEBI: Vožická 2104/28 tel.: 727 809 072 Reštaurácia U Rytiera Križíkovo námestie 1878 tel.: 774 884 946

Ubytovanie: - hotel. Reštaurácia. Wellness centrum: - bazén - whirlpool - sauna - posilňovňa - masáže.

Motorest. Ubytovanie. Reštaurácia.

Detské zábavné centrum, detská herňa. Reštaurácia. Rozprávková školička Sloníčka: - exkluzívne predškolské vzdelávanie pre 12 detí. Soľná krištáľová jaskyňa.

V areáli Park Golf a Konferencie Park v Hradci Králové sú k dispozícii konferenčné a seminárne priestory až pre 100 osôb, panoramatická reštaurácia, hotel a športové zariadenia vrátane golfového ihriska a všetkých. Celý areál sa nachádza priamo v Hradci Králové a napriek tomu tu nájdete úplné súkromie pre Vašu akciu a príjemné prírodné prostredie.

Čerpacie stanice: - predaj pohonných hmôt