Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

Reštaurácia Stará Promiň - otváracia doba: pondelok až nedeľa: 11:00 - 23:00 hodín.

Penzión a reštaurácia Slnečný dvor - manažérske izby - svadobný apartmán - rodinné izby - dvojlôžkové izby - bezbariérová izba.

Oficiálne stránky Rybníka Svätený a Rybárske bašty. Nájdete tu ucelené informácie o areáli, ceny rybolovu, ubytovania a tiež aktuálne jedálne a nápojové lístky. Celoročná prevádzka a nonstop rybolov za atraktívne ceny, ďalej česká kuchyňa a rybie špeciality. A pre tých najmenších sa v areáli nachádza minizoo. Areál sa nachádza v blízkosti Kutnej ...

REŠTAURÁCIE & BOWLING NOVÝ SVET - reštaurácia - bowling.

Reštaurácia, športový bar, lezecká stena-bouldering. Zaisťujeme narodeninové a firemné párty, športové prenosy, teambuilding, školenia, prezentácie. Organizujeme kurzy lezenie pre začiatočníkov, pokročilých, firmy, školy, deti a dospelých, akcie pre skupiny.

Hotel *** - väčšina izieb s balkónom, sprchou, WC, predsieňou a TV - SAT - parkovisko a garáž - v lete možnosť posedenia na terase s grilovaním Reštaurácia - špeciality z diviny z vlastného revíru Sauna

Restaurant Dynamo - poludňajšie menu - rozvoz jedla - catering.

Hotel - ubytovanie v 141 izbách - 2 komfortne vybavené apartmány s rohovou vaňou - reštaurácia - wellness.

Hotel s celoročným ubytovaním: Izby: -4 jednolôžkové -18 dvojposteľových -4 trojlôžkové. -Vybavenie: -sprcha, WC -TV za príplatok. Pohostinstvo: -reštaurácia: -kapacita 130 osôb -v januári zatvorené -bar.

Pohostinstvo: - reštaurácia špecializujúca sa na českú kuchyňu. Jedlo varíme z regionálnych surovín bez použitia polotovarov a dochucovadiel. Využite naše priestory pre rodinné, narodeninové oslavy, firemné akcie. Pripravíme občerstvenie a rauty.