Príďte ochutnať špeciality do tradičnej českej, stredomorskej, francúzskej, talianskej, vietnamskej či japonskej reštaurácie. Reštauračné zariadenia často zabezpečujú aj rozvozy jedál, zvýhodnené obedové menu alebo prenájom priestorov pre súkromných akcií.

služby: - reštaurácia - pizzeria

služby: - dovoz a predaj osobných áut, motoriek, prívesov alebo návesov zo zahraničia

Hotel **** - ubytovanie. Reštaurácia. Lobby bar. Kongresové centrum. Šport: - tenisové kurty - vonkajší bazén - fitness, sauna, masáže.

Pohostinstvo-reštaurácie: -kapacita 140 miest -salonek 30 miest Závodné stravovanie s rozvozom do firiem a domácností-celý okres Kroměříž. (Obedy do domu, rozvoz obedov a jedla, catering)

Horská chata Orlík - ubytovanie v Krkonošiach - reštaurácia, bar - wellness.

Príjemné ubytovanie s raňajkami poskytuje Motorest Štěpán Uherský Brod. Nemusíte si robiť starosti s parkovaním, pre ubytovaných hostí je zabezpečené priamo pred motorestom. Ubytovanie - kapacita 23 osôb: - 2lôžková, 3lôžková, 4lôžková izba so sociálnym zariadením - TV, WiFi zadarmo. Reštaurácia - kapacita 100 osôb: - letná terasa - ...

Penzión a Pizzeria Domino Vám ponúka možnosť kvalitného ubytovania a stravovania v meste Beroun. Náš penzión sa nachádza priamo pri rieke Berounky a od centra je vzdialený iba 5 minút chôdze. Ubytovať sa môžete v piatich útulných a moderne vybavených izbách s vlastným sociálnym zariadením. A ak dostanete hlad, neváhajte navštíviť našu pizzeriu. ...

Ubytovanie, služby: - motel - reštaurácia