Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

bar - alkoholické a nealkoholické nápoje

bistro: - obložené chlebíčky - jednohubky - obložené misy - zeleninové šaláty - plnené bagety a pečivo - zákusky a minidortíky - obedové menu - teplé jedlá v čase obeda.

-Ubytovací služby -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Provozování kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Provozování telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti -Výroba, obchod a ...

služby: - tenisový a športový areál - tenisová škola - badminton - joga a fitness - tanečná škola - reštaurácia

Hotel Inturprag *** - jednolôžkové, dvojlôžkové a trojlôžkové izby - WIFI - reštaurácia (bufet).

Kaviareň, výstavné galérie, bar a hudobný klub Carpe diem.

služby: - osobný rozvoj a kariérne poradenstvo - organizovanie školení, seminárov a konferencií - výučba cudzích jazykov a prekladateľstva - účtovné a daňovú evidencia - zabezpečenie hostesing a profesionálnych služieb v oblasti podpory predaja produktov - zabezpečenie Cateringu a rautov vrátane obsluhy a hostesiek - upratovanie firiem a ...

Hotel Hormeda *** je štýlový rodinný hotel, nachádzajúci sa v pokojnej časti Prahy. Súčasťou hotela je reštaurácia. ubytovanie: - jednolôžkové, dvojlôžkové a trojlôžkové izby.

Hostinec DRIPOL: - tanková piva - sudové pivá - cez týždeň obedové menu - studené chuťovky.

reštaurácie - studená a teplá kuchyňa - špeciality staročeské kuchyne - záhradka - veľkoplošné premietanie

Nakladateľstvo, kníhkupectvá a literárna kaviareň.

Jabbok - Vyšší odborná škola sociálno pedagogická a teologická ktorej zriaďovateľom sú Saleziáni dona Bosca - rehoľné spoločnosť katolíckej cirkvi s celosvetovou pôsobnosťou ponúka svojim študentom vzdelávanie v odbore sociálna pedagogika a teológie, ktorý sa realizuje v dvoch zameraniach, a to Sociálna práca a Špeciálna pedagogika. Svoj študijný ...

Kurzy, semináre - varenie Gastronomické služby catering

Reštaurácie a penzion - medzinárodná a česká kuchyňa

Reštaurácia zameraná na podávanie sushi, seafood, ustrice a grilované ryby v japonskom štýle. Obchod zameraný na predaj seafood, kvalitných vín a ďalších produktov dovezených priamo z Francúzska.

Klub, čajovňa a obchod s hudobnými nástrojmi, umeleckými a duchovnými predmetmi.

Vedenie transformačných seminárov, inšpiratívnych večerov i dlhodobá pravidelná cvičenia. ponuka: - celistvé firemné vzdelávanie cez všetky zložky osobnosti - mužské kruhy - semináre a večery pre mužov, ktorí si chcú svoj život vedome užiť - individuálne sedenia - aikido - pravidelné cvičenie. Bistro Záhrada - bistro a bioobchod.

Ubytovanie, služby: - hotel - reštaurácia