Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Služby: -bar Internetový predaj, e-shop: -alkoholické nápoje

Penzión - ubytovanie v 1 - 4 lôžkových izbách - izby vybavené sprchou, WC, TV, SAT a WIFI pripojením na internet. Reštaurácia: - obedy a večere - čapované svetlé aj čierne pivo - hotové aj minútkové jedlá - možnosť organizovania svadieb a spoločenských akcií - česká - vegetariánska.

Služby: - reštaurácia - kaviareň - music bar

Rozvoz jedál pre firmy, jednotlivcov. Usporiadanie párty, rautu a súkromné akcie. V menu nájdete: - bagety - ciabatty a panini - torty - pečivo - tabúle a quiche - nápoje.

Cateringová spoločnosť. Zaistenie: - kompletné gastronomické služby - teplá a studená kuchyňa - firemné a súkromné party.

Služby: -bowling -reštaurácia -kurty na tenis, volejbal a nohejbal

Hotel sa nachádza v tichej, pokojnej oblasti, uprostred zelene, v centre Prahy. K dispozícii sú viaclôžkové izby s kompletným sociálnym zariadením Izby sú vybavené štandardným nábytkom, telefónom, farebnou televíziou a rádiom V cene sú zahrnuté raňajky formou bufetu. Hotelové služby: - recepcia nonstop - predaj vstupeniek na kultúrne ...

Hotel v Prahe. Unikátny komplex ponúka: - ubytovanie - reštaurácia - bary - konferenčné priestory - WI-FI - športcentrum - wellness - bazén - whirlpool - para - saunový svet - tenis - bedminton - squash - golf indoor - bowling - fitness - masáže..

Bar s muzikou Záhrada - futbal, šípky, šach, ping pong - hráme rock, reggae, punk, ska a jungle.

Reštaurácia podávajúca čínske pokrmy.

Špeciálna reštaurácia so zameraním na indickú kuchyňu a estetiku. Ponúkame švédsky stôl "Zjedz čo zješ".

Reštaurácia so zameraním na čínsku kuchyňu.

Reštaurácia Na Kopčeku Možnosť sledovania športu na plazmovej televízii, .

Rozvoz potravín do domu v Prahe a okolí. Nákup podľa receptu - vyberiete si čo chcete uvariť a rozbalí sa Vám ponuka čo všetko na to potrebujete. Zaškrtnite si len to, čo Vám doma chýba. Cenovo výhodné menu pre celú rodinu. Doručenie druhý deň po objednaní. Predaj lahôdok celá SR: - olivové oleje - francúzske delikatesy - talianska ...

Prevádzkovanie reštaurácie a ubytovania v centre Prahy - Lokál Inn. Reštaurácia U Biele kolky, česká kuchyňa. V ubytovaní poskytujeme: - izbovú službu - wifi zadarmo - denné upratovanie - recepcia nonstop - nefajčiarske izby - práčovňa, zdravotná služba na telefóne - detská postieľka, prístelka a stolička.