Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Služby: - ubytovanie a stravovanie žiakov stredných, vysokých (len ubytovanie) a vyšších odborných škôl.

HOSTINEC Vo dvore - pivovar - reštaurácia - penzion, ubytovanie.

Zámok Zábřeh je unikátnym hotelom, ktorý sídli v renesančnom zámku zo začiatku 16. storočia a ponúka historické izby so stropmi z drevených trámov a s podlahovým vykurovaním. Je tým pravým pre usporiadanie svadby na zámku alebo pre príjemne strávené romantické ubytovanie. Využiť môžete víkendového pobytu alebo wellness služieb pre dvoch, kde si ...

Naša firma ponúka ubytovanie v centre Ostravy., Je možné u nás zakúpiť raňajky, obedy aj večere, ponúkame skvelé tankové pivo zn. Radegast.

Constantin, s.r.o. prevádzkuje reštauráciu v Ostrave: - kapacita 40 miest - stredomorská kuchyňa (morské špeciality) - tradičné dezerty - raňajky, obedy (poludňajšie menu), večere - oslavy, večierky, párty, svadby

Babor Milan prevádzkuje českú jedáleň v Ostrave vrátane rozvozu jedál.

Hotel. Ubytovanie: - 3 jednolôžkové a 9 dvojlôžkových izieb vybavených v trojhviezdičkovom štandarde, s vlastným sociálnym zariadením, TV, WiFi, telefónom. Reštaurácia: - stravovanie - kapacita 80 osôb.

Pavel Machanec prevádzkuje novú reštauráciu v Ostrave, kde ponúka jedlá ako z poludňajšieho menu tak aj z jedálneho lístka. Má k dispozícii 2 salóniky s kapacitou 20 a 50 miest.

Služby: - reštaurácia, piváreň - herňa - bowling - pizzeria Alex - Disko club.

Kateřina Mecová prevádzkuje reštauráciu v Ostrave Petřkoviciach, kde ponúka denné menu aj na rozvoz do firiem a konečným spotrebiteľom.

Reštaurácia Ostrava - Klimkovice. Hostinec U Feldov ponúka príjemné a štýlové prostredie, skutočnú domácu kuchyňu a istotu, že tu varíme z čerstvých surovín. Reštauráciu nájdete na námestí v Klimkoviciach hneď pri zámockom parku. 7 druhov pív na čape, kvalitná káva, domáce zákusky. Wifi, detský kútik, príjemná letná záhradka. V reštaurácii je k ...

Krabičková diéta: - zdravé chudnutie až do domu - pôsobnosť Česká a Slovenská republika.

Reštaurácia Golf, Čeladná: - medzinárodná a česká kuchyňa - nealkoholické a alkoholické nápoje - možnosť organizovania podujatí, osláv.

Zaisťujeme cateringové služby akéhokoľvek rozsahu od malých rodinných osláv cez svadobné hostiny až po firemné konferencie a spoločenské udalosti.

Reštaurácia V. R. Levský. Vyhlásenie obedňajšie menu, tri druhy piva.