Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

CASINO BONVER ROHLENKA Brno HERNY- kasína, výherné hracie prístroje rulety, živá hra, lotérie. NOČNÝ KLUBY, BARY, DISKOTÉKY - bary. REŠTAURÁCIA - reštauračné zariadenia.

Rodinna pražiareň kávy. Predaj zelené aj čerstvo praženej kávy. Zároveň prevádzkujeme Coffee to go v Brne, kde okrem zrnkovej kávy a kávových nápojov ponúkame napríklad aj ekologické tégliky značky KeepCup a ďalší doplnkový tovar.

služby: - pre HOBBY uchádzačov - pre deti a tínedžerov - zážitkové aktívny varenie - darčekové poukážky - prenájom štúdia pre firemné akcie, oslavy + zabezpečenie občerstvenia - kuchár do domu

autodoprava - vnútroštátna - medzinárodná špedícia Pohostinstvo - oslavy - živá hudba - opekanie prasiatok

TS stravovanie Výroba, služby. -catering -rozvoz jedál.

Reštaurácia, restaurant pizzeria, rozvoz pizze-777113480, rozvoz jedál. Výroba svadobných koláčov - Hrušovany u Brna a okolia, Brno vidiek. Stravovanie - na objednávku, večere. Čerstvé šaláty, obložené misy, obložená topinka- Drevorubač, cestoviny, plnený vyprážaný rezeň, bravčová panenka, bravčová kotleta, prsíčka v zemiakovej, mäsová zmes ...

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod Hostinská činnosť

Reštaurácia, pizzeria: - poludňajšie menu - pizza. Služby: - rozvoz pizze, jedla.

Zábavné a obchodné centrum: -multikino Ster Century, tel. rezervácie: 547 422 251 -reštaurácia -obchody -detský kútik -playstation -planét bowling

Pizzeria, reštaurácia - rozvoz pizze.

Prenájom, požičovňa atrakcií pre deti aj pre dospelých - skákacie hrady - nafukovacie šmykľavky - párty stany - ozvučovacia technika - catering - realizácia detských dní a firemných akcií na kľúč.

Vinárstvo, výroba, predaj: -vína vlastnej výroby -vína akostné, odrodové a výbery miestnych výrobcov -degustácia podľa dohody od 8 do 20 osôb -studená aj teplá kuchyňa, rauty a niečo sladké z našej cukrárne -káva, nealkoholické nápoje.