Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Orientálna kaviareň v centre Brna, jedinečná atmosféra, široká ponuka kávy a čajov, možnosť konania večierkov a osláv. Vodné fajky, WIFI pripojenie, príjemná obsluha. Orientálne občerstvenie.

Každý týždeň si môžete vyberať balíček receptúry s 3 jedlami. Stačí si len vybrať, pre koľko osôb budete variť. Balíček so surovinami a podrobnými receptami objednaný do piatku, vám doručíme v priebehu nasledujúceho štvrtka až domov.

Jedáleň a rozvoz jedál: - bohatý výber z tradičnej kuchyne - hotové jedlá - skvelé minútky - čerstvé šaláty a zákusky.

Rozvoz jedál Brno. Rozvážame vegetariánske jedlá po Brne. Jedlá sú nielen vegetariánske, ale aj veľmi dobré a navyše sú obetované Pánovi Krišnovi, takže jedením jedla od nás (prasádam) robíte duchovný pokrok. Neváhajte a objednávajte Rozvoz jedla – Brno.

ŠPORT BAR - kapacita 40 osôb. Herňa - výherné hracie automaty. Pivo - Gambrinus, Pilsner Urquell. Pripojenie k internetu prostredníctvom wi-fi zadarmo.