Pivárne, krčmy, vinárne, reštaurácie a ďalšie pohostinstvá ponúkajú príjemné posedenie spolu s dobrým jedlom a pitím. Ponúkajú aj na rozvozy jedál, catering, prípravu poludňajšieho menu, sledovanie športových stretnutí alebo organizovanie súkromných akcií.

Reštaurácia, piváreň, bar, biliard. Prevádzka baru: -po-pia 11-7 so-ne 17-7

Výčap na stojače. Unikátna výčapná technológia. Mimoriadna starostlivosť o pivo. Moderný interiér s poctivým remeselným spracovaním.

Prevádzkujeme malú útulnú krčmičku v blízkosti futbalového ihriska, kde sú aj kolky. Naša krčma sa volá kolkáreň, pretože si k nám tiež môžete prísť zahrať obľúbenú hru kolky. Navyše ešte prevádzkujeme nočný bar a herňu Savice.

Reštaurácia Na Švábke SLOVAK CUISINE AND BEER Služby: -reštaurácie a piváreň -nefajčiarska, fajčiarska reštaurácia -Pilsner urquell z tanku -tradičná česká kuchyňa.

Pohostinstvo, reštaurácia, piváreň.

Reštaurácia pri Kráľoch Reštaurácia so sklepom - teplé aj studené jedlá - možnosť organizovania firemných i súkromných akcií - rozvoz poludňajšieho menu

Služby: -hypotéky -úvery -hostinská činnosť.

Srdečná pohostinnosť rodinnej pivnice spojená s ochutnaním tunajších kvalitných vín Vám dá zabudnúť na všetky problémy aj všadeprítomný stres. V samotnej chladivej oáze posedíte v dvoch podlažiach s kapacitou až 90 osôb. Pivnica je na vlastnom pozemku s ovocným sadom a vinicami, takže je tu dostatok priestoru na nadýchanie sa sviežeho ...

Domáci pivovar Pegas. Reštaurácia, stravovanie.

Hostinec U Veselých. Prevádzka - hostinec s ponukou teplých aj studených jedál a nápojov. Posedenie v záhradke. Možnosť organizovania menších osláv a firemných večierkov.