Pivárne, krčmy, vinárne, reštaurácie a ďalšie pohostinstvá ponúkajú príjemné posedenie spolu s dobrým jedlom a pitím. Ponúkajú aj na rozvozy jedál, catering, prípravu poludňajšieho menu, sledovanie športových stretnutí alebo organizovanie súkromných akcií.

Hostinec U Dřeváka Nefajčiarsky piváreň s českou a steakovou kuchyňou. Rozvoz jedál a nápojov. Zaistenie večierkov a rautov. Poludňajšie menu.

Bowling šport centrum + piváreň + herňa + golf simulátor: -6 bowlingových dráh -kapacita 60 osôb -pořádání ABL (amatérska bowlingová liga) -příjemný klimatizované prostredie -možnosť sledovanie športových prenosov vo všetkých miestnostiach -golf simulátor stavebne oddelený s vlastným sociálnym zariadením a možnosťou privolania ...

Moderná a novo otvorená piváreň v Brne - Bohuniciach. Rezervujte si vlastný stôl pre posedenie s priateľmi a príďte na dobrej vychladené pivo a iné lahôdky, ktoré vám tu pripravia. Pivnici nájdete v blízkosti starej haly.

Reštaurácia - piváreň Montana ponúka príjemné posedenie v štýlovej reštaurácii s ponukou českej kuchyne, grilovaných špecialít a alkoholických i nealkoholických nápojov. Súčasťou reštaurácie je aj detský kútik, letná záhradka a salónik pre organizovanie osláv aj svadobných hostín. Nájdete nás v Brne, mestská časť Kohoutovice. Reštaurácia, ...

Prevádzka krčmičiek, reštaurácií a grilbaru v Břeclavi. Krčma Na Obecní. Krčmička U Zubra. Hospoda U Zubra. GrilBar.

hostinec Poriadni osláv, svadieb s kapacitou do 50 osôb

autodoprava - vnútroštátna - medzinárodná špedícia Pohostinstvo - oslavy - živá hudba - opekanie prasiatok

Krčma u Dalího - otváracia doba: pondelok: 10:00 - 22:00 utorok: 10:00 - 22:00 streda: 10:00 - 22:00 štvrtok: 10:00 - 22:00 piatok: 10:00 - 24:00 Sobota: 10:00 - 24:00 nedeľa: 10:00 - 22:00.

Stravovanie, catteringové služby: -sklepa, pohostinstvo -reštaurácia -letná záhradka -možnosť grilovania -kapacita 60 osôb.

Pivná stajňa - pivnica - reštaurácia, ponuka poludňajšieho burger's menu.

Športový areál Orlák. Krčmička - Orolský klub.

Hostinská činnosť: - reštaurácia: - denné menu, teplé jedlá - alkoholické aj nealkoholické nápoje.

Ranch, služby: - vychádzky na koňoch - ustajnenie koní - krčma

Pivnica U bociana ponúka: - vynikajúce tankové pivo - tradičná moravská a česká kuchyňa - špeciality z našej udiarne - letná terasa

Reštaurácia, piváreň, bar, biliard. Prevádzka baru: -po-pia 11-7 so-ne 17-7